img

[LEZÁRULT] Monster Energy Supercross 2 Facebook nyereményjáték

Elkezdődött a motokrossz őrület, és most te is beszállhatsz! Facebook oldalunkon ezen a hétvégén megnyerheted az új Monster Energy Supercross 2 játékot!

Számos újítással, még szebb látvánnyal és animációkkal, érdekesebb karrier móddal tér vissza ezekben a napokban az olasz Milestone népszerű motoros játéka, a Monster Energy Supercross 2. Az azonos nevű bajnokság hivatalos videojáték adaptációja valóban profi élményt kínál mindenkinek, aki szeretné próbára tenni magát a sáros pályákon és ugratókon, villanyfényes futamokon, dinamikus időjárás és kőkemény mezőny mellett. Az új játék mindenben felülmúlja a tavalyi epizódot, így mindenkinek ajánlott darab, aki szereti a sportágat, vagy a versenyes játékokat általában.

Most mindenkinek esélye nyílik kipróbálni a játékot, mert a Magnew Games jóvoltából Facebook oldalunkon nyereményjátékot hirdetünk. Kövesd oldalunkat, és válaszolj a feltett kérdésre, így máris esélyed nyílik megnyerni a 2-2 db PS4 illetve Xbox One változatot. Kommentedben azt is írd meg, melyik platformra szeretnéd megnyerni!

Facebook oldalunkat pedig a továbbiakban is érdemes követni és figyelemmel kísérni, mert rendszeresen jelentkezünk akciókkal és nyereményjátékokkal. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!



További tartalom betöltése.