img

Moments Szelet minden vásárlónknak decemberben

Újabb finom akcióval zárjuk az évet! Vásárolj nálunk, és az újdonságok mellé egy Moments Szeletet adunk ajándékba!

Megérkezett a tél, hideg van és havazik – ilyenkor jól esik egy édes finomsággal szebbé tenni a napot! A Moments Szeletek tökéletesek erre, mert nagyon finom, ropogós ostyával készülnek, édes csokoládé krémmel töltve, kakaós bevonóval. Ezt az édességet most velünk is kipróbálhatod, új decemberi akciónkban ugyanis minden kedves vásárlónk egy Moments Szeletet kap ajándékba.

A Moments (korábbi nevén Horalky) 2008 óta kapható Magyarországon, folyamatosan növekvő népszerűség mellett, köszönhetően kiváló minőségének és egyedi megjelenésének. Az édességkedvelők egyik legnépszerűbb választása nálunk is, remekül eltalált ízeivel, finoman mártott széleivel, igazán ínycsiklandó finomság. Térj be hozzánk, és próbáld ki te is!

Decemberben (illetve a készlet erejéig) minden kedves vendégünk, aki bármelyik üzletünkben vásárol, egy Moments Szeletet kap ajándékba, így az új játékok, konzolok vagy kiegészítők mellé még egy ilyen extrát is a csomagba tehetsz. Színesítsd te is a vásárlás pillanatát Moments ostyával!



További tartalom betöltése.