img

Mogyi Crasssh Strong minden vásárlás mellé

Vásárolj nálunk, és kóstold meg a Mogyi Crasssh Strong fűszeres ízeit! Most minden kedves vásárlónk ajándékba kap egy adag finomságot.

Hazánk egyik legnépszerűbb márkája, a Mogyi egyre több finomsággal nyűgözi le a mogyorórajongókat. A bundával bevont rágcsálnivaló, a Mogyi Crasssh ráadásul most még csípősebb, még pikánsabb ízekkel csábít. Fűszeres csirke, sajt & jalapeno, illetve chili & lime változataival garantáltan elkápráztatja az izgalmas finomságokra vágyók ízlelőbimbóit. Miért írjuk mindezt le? Mert velünk most kipróbálhatod ezt az új rágcsálnivalót!

Promóciónk keretében most minden kedves vásárlónknak egy zacskó Mogyi Crasssh Strongot adunk ajándékba. Ráadásul háromféle ízből is válogathatsz. Akár a pikáns csirke, a vadító jalapeno paprika, vagy a chili klasszikus ízét elevenítenéd fel, ezek között megtalálod a kedvencedet.

Kóstold meg te is ezeket az isteni rágcsálnivalókat! Vásárolj üzleteinkben országszerte, vagy rendelj webáruházunkból, és válassz mellé új finomságot, hogy még tüzesebb legyen az újdonság élménye!



További tartalom betöltése.