img

Mogyi Crasssh minden vásárlás mellé

Vásárolj nálunk, és kóstold meg a Mogyi Crasssh rágcsálnivalót háromféle ízben! Most minden kedves vásárlónk ajándékba kap egy adag finomságot.

Mi lenne jobb, mint finom Mogyi földimogyorót ropogtatni egy új játék vagy kiegészítő társaságában? Mondjuk olyan mogyorót ropogtatni, aminek finom, fűszeres bundája is van! A Mogyi Crasssh az ízletes mogyoró élményét dobja fel egzotikus ízű, ropogós bundákkal, így ez valóban egy különleges finomság, amit mindenkinek érdemes kipróbálnia. Velünk most megteheted!

Promóciónk keretében 2022. október 28-tól minden kedves vásárlónknak egy zacskó Mogyi Crasssh-t adunk ajándékba. Ráadásul háromféle ízből is válogathatsz. Ha húsimádó vagy, akkor a bacon ízű Crasssh hozza vissza a legfinomabb ízek emlékét. Ha a hagyományosabb finomságot kedveled, akkor a sajtos ízesítésű változatot ajánljuk. A chili ízű Crasssh pedig igazán pikánssá teszi az élményt.

Kóstold meg te is ezeket az isteni rágcsálnivalókat! Vásárolj üzleteinkben országszerte, vagy rendelj webáruházunkból, és válassz mellé új kedvenc finomságot!



További tartalom betöltése.