img

Mogyi Crasssh Bit minden vásárlás mellé

Ropogtass valami finomat, miközben az új szerzeményedet bontogatod – most minden vásárlónknak egy Mogyi Crasssh! Bitet adunk ajándékba!

Magyarország egyik legnépszerűbb snack gyártója a Mogyi, a vállalat pedig mindig jelentkezik valamilyen izgalmas finomsággal. Nincs ez másként a Mogyi Crasssh! Bit esetében sem! A minőségi alapanyagokból készült, olaj nélkül pirított, ízfokozó-mentes bundázott napraforgómag az egyik legfinomabb nyalánkság, ami ráadásul egészéges is, hiszen kitűnő magnéziumforrás.

Ha eddig még nem volt rá lehetőséged, hogy kipróbáld, akkor itt a tökéletes alkalom: ha bármelyik Konzolvilág üzletünkben, vagy webáruházunkban vásárolsz, akkor szerzeményed mellé most egy csomag Mogyi Crasssh! Bit rágcsálnivalót adunk ajándékba! Válassz magyaros, paradicsomos és hagymás-tejfölös íz közül, és ízleld meg a fűszeres tésztabunda és a minőségi napraforgómag tökéletes harmóniáját!

Várunk szeretettel üzleteinkben országszerte, és webáruházunkban a nap 24 órájában. Ropogtass el velünk egy isteni Mogyi Crasssh! Bitet!



További tartalom betöltése.