img

Mogyi Caramoon minden FIFA 20 vásárlás mellé

Édes meglepetést, egy csomag Mogyi Caramoon pattogatott kukoricát adunk minden kedves vásárlónknak, aki FIFA 20 játékot vásárol, vagy rendel elő üzleteinkben és webáruházunkban!

Hamarosan megjelenik az idei év legjobban várt sportjátéka, a FIFA 20, amely több ponton is vérfrissítést jelent a legendásan népszerű sorozat számára. Hosszú évek után most először tér vissza az utcai foci a VOLTA Football játékmódnak köszönhetően, az egész játék még szebb, még élethűbb lett, minden fontos játékossal és klubcsapattal együtt, hogy a FIFA Ultimate Team módról már ne is beszéljünk! Érthetően sokan érdeklődnek a FIFA 20 iránt, most ezt egy édes akcióval fejeljük meg!

Minden kedves vásárlónk, aki FIFA 20 játékot rendel elő, vagy vásárol a szeptember 27-i megjelenést követően, egy csomag Mogyi Caramoon pattogatott kukoricát kap ajándékba. Ez a finomság választható kókuszos vagy karamellás ízben. A mennyei vajkaramellával, vagy kókuszos cukormázzal bevont kukoricás nyalánkság biztos, hogy édesebbé teszi majd a FIFA 20 élményét.

Térj be bármelyik üzletünkbe, és vásárold meg a FIFA 20 játékot, vagy rendeld elő webáruházunkban, hiszen az akció már él! Egészítsd ki az év sportjátékát az egyik legfinomabb hazai édességgel, és koronázd meg a futballszezon kezdetét!

Szeretettel várunk üzleteinkben!



További tartalom betöltése.