Rendelj 10.000 Ft felett és kérd a csomagod Foxpost csomagautomatába INGYEN!

img

Mobil készülék mellé kedvezményes Microsoft 365 tagság

Vásárolj nálunk új mobiltelefont, és kedvezményes áron választhatsz mellé Microsoft 365 Egyszemélyes vagy Családi tagságot!

Az okostelefonok ma már jóval többre képesek a puszta telefonálásnál – az internet elérése mellett dokumentumok szerkesztésére és kezelésére, akár munkára is tökéletesen alkalmasak. A Microsoft 365 tagság pedig lehetővé teszi, hogy mobilon is használd a legjobb, legfrissebb irodai programcsomagot, ráadásul még OneDrive felhőalapú tárhelyet is kínál. Új promóciónkban a megvásárolt mobiltelefonok mellé most kedvezményes áron választhatsz Microsoft 365 tagságot, akár Egyszemélyes, akár Családi változatban.

A Microsoft 365 egy előfizetés, amely egyetlen zökkenőmentes, integrált megoldásban egyesíti az együttműködést támogató, naprakész eszközöket. A Microsoft 365 tartalmazza az Office már jól ismert, hatékony asztali megoldásait, például a Wordöt, a PowerPointot és az Excelt. Az előfizetéshez emellett plusz online tárhely és felhőalapú funkciók is járnak, amelyekkel valós időben, másokkal közösen dolgozhatsz a fájlokon. Az előfizetéssel mindig a legújabb funkciókat, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket élvezheted, és szükség esetén a pluszköltség nélkül elérhető műszaki támogatást is igénybe veheted. A Microsoft 365 Családi verzió csomaggal mindezeket az előnyöket akár hat személlyel is megoszthatod, és több PC-n, Mac gépen, táblagépen és telefonon is használhatod az alkalmazásokat.

Ha most vásárolsz mobil eszközt a promóciós listánkból, akkor jelentős kedvezménnyel választhatsz mellé Microsoft 365-öt:

  • Microsoft 365 Egyszemélyes tagságot 14.999 Ft-ért (41% kedvezmény)
  • Microsoft 365 Családi tagságot 24.999 Ft-ért (31% kedvezmény)

Promóciós mobil termékeinket megtalálod ezen az oldalon.

Kösd össze a kellemest a hasznossal! Válassz új mobiltelefont a legjobb, legnépszerűbb típusok közül, és szerezz hozzá Microsoft 365-öt olcsóbban. Élvezd a legjobb irodai programokat és a felhőalapú tárhelyet mobilon, táblagépen és PC-n, akár az egész családdal együtt. Használd ki az ajánlatot, és rendelj webáruházunkból most!További tartalom betöltése.