img

Mobil készülék mellé kedvezményes Microsoft 365 tagság

Vásárolj nálunk új mobiltelefont, és kedvezményes áron választhatsz mellé Microsoft 365 Egyszemélyes vagy Családi tagságot!

Az okostelefonok ma már jóval többre képesek a puszta telefonálásnál – az internet elérése mellett dokumentumok szerkesztésére és kezelésére, akár munkára is tökéletesen alkalmasak. A Microsoft 365 tagság pedig lehetővé teszi, hogy mobilon is használd a legjobb, legfrissebb irodai programcsomagot, ráadásul még OneDrive felhőalapú tárhelyet is kínál. Új promóciónkban a megvásárolt mobiltelefonok mellé most kedvezményes áron választhatsz Microsoft 365 tagságot, akár Egyszemélyes, akár Családi változatban.

A Microsoft 365 egy előfizetés, amely egyetlen zökkenőmentes, integrált megoldásban egyesíti az együttműködést támogató, naprakész eszközöket. A Microsoft 365 tartalmazza az Office már jól ismert, hatékony asztali megoldásait, például a Wordöt, a PowerPointot és az Excelt. Az előfizetéshez emellett plusz online tárhely és felhőalapú funkciók is járnak, amelyekkel valós időben, másokkal közösen dolgozhatsz a fájlokon. Az előfizetéssel mindig a legújabb funkciókat, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket élvezheted, és szükség esetén a pluszköltség nélkül elérhető műszaki támogatást is igénybe veheted. A Microsoft 365 Családi verzió csomaggal mindezeket az előnyöket akár hat személlyel is megoszthatod, és több PC-n, Mac gépen, táblagépen és telefonon is használhatod az alkalmazásokat.

Ha most vásárolsz mobil eszközt a promóciós listánkból, akkor jelentős kedvezménnyel választhatsz mellé Microsoft 365-öt:

  • Microsoft 365 Egyszemélyes tagságot 14.999 Ft-ért (41% kedvezmény)
  • Microsoft 365 Családi tagságot 24.999 Ft-ért (31% kedvezmény)

Promóciós mobil termékeinket megtalálod ezen az oldalon.

Kösd össze a kellemest a hasznossal! Válassz új mobiltelefont a legjobb, legnépszerűbb típusok közül, és szerezz hozzá Microsoft 365-öt olcsóbban. Élvezd a legjobb irodai programokat és a felhőalapú tárhelyet mobilon, táblagépen és PC-n, akár az egész családdal együtt. Használd ki az ajánlatot, és rendelj webáruházunkból most!



További tartalom betöltése.