img

Csatlakozz Faith-hez egy újabb izgalmas kalandban!

A Mirror’s Edge-sorozat legújabb részében tovább folytathatjuk Faith kalandjait, miközben megtudhatjuk, hogy miként keveredett bele az első epizódban megismert bonyodalmakba.

A Mirror's Edge Catalyst ugyanis egy előzménytörténet, amelynek keretein belül Glass városában kalandozhatunk, miközben mindent meg kell tennünk ahhoz, hogy meglógjunk rejtélyes üldözőink elől. A játékban óriási toronyházak tetején és épületek belsejében kell hajmeresztő mutatványokat bemutatnunk, miközben kihasználhatjuk a környezet adottságait is ahhoz, hogy eltűnhessünk üldözőink elől, de lesznek helyzetek, amikor a rohanás mellett még harcolnunk is kell a továbbjutás érdekében.

"...nagyon fontos szerepet kapnak a különféle parkour elemek..."

Akárcsak a számtalan díjat bezsebelt elődben, úgy a Mirror's Edge Catalyst-ban is nagyon fontos szerepet kapnak a különféle parkour elemek, így a belső nézetes futkározás során falakat mászhatunk, létrákon egyensúlyozhatunk, óriási távolságokat ugorhatunk át – mindezt ráadásul többnyire szédületes magasságokban. Faith legújabb kalandjának egyik legnagyobb újdonsága ugyanakkor a korábban még soha nem tapasztalt szabadság lesz, ami mellett visszatér, sőt még hangsúlyosabbá válik a bemutatkozó epizód sajátos látványvilága is, így aki korábban imádta a DICE rendhagyó belső nézetes akcióját, az biztosan most is odáig lesz érte.

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár majd rád.



További tartalom betöltése.