img

Körökre osztott játékmenet a Might & Magic Heroes VII-ben

Folytatódik a körökre osztott fantasy stratégiák egyik legjobbikának tartott Heroes-sorozat, amelyben a Might & Magic univerzumának egy újabb kis szegletét ismerhetjük meg, méghozzá a korábbról jól ismert játékmenet társaságában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Might & Magic Heroes VII története valahol a franchise ötödik és hatodik epizódja között játszódik, és egy igazi polgárháborús konfliktust állít a középpontba, amelynek részeként a Császárnő váratlanul meghal, és az addig a békéről gondoskodó Szent Birodalom uralma meginog.

A trón üresen és hívogatóan várja új várományosát, aminek érdekében számtalan frakció megindul, hogy óriási háborút robbantson ki a birodalomban az egyes felek között. Ebben a konfliktusban kell nekünk döntésre jutnunk, és választottunk oldalán elérni a célt, avagy a trón biztos kézbe juttatását, illetve a békét.

A legújabb Heroes a legkevesebb változást a játékmenet tekintetében vonultatja fel, ennek megfelelően továbbra is a körökre osztott kalandozás, valamint a hasonló formában kivitelezhető harcok kerülnek a középpontba.

A mi feladatunk a fantáziavilág felfedezése mellett elveszni a fő- és mellékküldetésekben, seregeket építeni, fejleszteni őket és kihasználni sajátos képességeiket, valamint saját taktikai érzékeinket minden egyes összecsapás során.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át testközelből a Might & Magic univerzumának legújabb konfliktusát. 

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja is lenni.



További tartalom betöltése.