img

Microsoft Flight Simulator akció

Fedezd fel a világot úgy, ahogyan még soha, a Microsoft Flight Simulator segítségével! Hív az égbolt az Xbox-exkluzív szimulátorban, most nagy kedvezménnyel!

Ki ne vágyott volna arra, hogy beutazza a világot, és megnézze bolygónk legszebb tájait? Ezt még soha nem volt annyira könnyű megtenni, mint a Microsoft Flight Simulatorral, amely tartalmazza az egész világunkat, méghozzá soha nem látott részletességgel! Ülj be a világ legismertebb repülőgépeinek botkormánya mögé, szállj fel a magasba, és repülj, ahová csak szeretnél! Keresd fel a leghíresebb nevezetességeket, vagy vezesd a legnagyobb utasszállító gépeket kontinenseken át, valódi légi irányítás mellett. A legjobb hírünk, hogy mindezt most olcsóbban megteheted, hiszen a Microsoft Flight Simulator akciós!

Korábban nem látott felhőalapú technológiájával, az Xbox Series X|S konzolok képességeit kihasználó, fotorealisztikus látvánnyal, dinamikus napszakokkal és élő időjárással a Microsoft Flight Simulator igazi mérföldkő a szimulátorok világában. A virtuális Földet valódi műholdképek alapján állítja elő a játék, amelyen így minden tenger és tó, erdő és város a maga valójában látható. Több, mint 40.000 repülőtér várja a le- és felszállásokat, köztük sok kézzel kidolgozott létesítmény, illetve több tucat, fotogrammetriával készült nagyváros, amelyek látványa páratlan élményt nyújt éjjel és nappal is. A repülés élményét valósághű fizika és részletes szimuláció teszi teljessé.

Teljesíts hosszú túrákat, szállj le a legszebb, vagy épp legveszélyesebb reptereken, és fedezd fel a legszebb városokat és tájakat a számtalan játékmód egyikében, vagy tervezz saját útvonalat, és szállj szabadon, amerre csak szeretnél.

Akciónk keretében most olcsóbban vásárolhatod meg a Microsoft Flight Simulator kiadásait. A Standard változat 27%, a Deluxe kiadás 29%, a Premium Deluxe Edition pedig 28% kedvezménnyel kapható. Csapj le rá most, és fedezd fel az egyik leglátványosabb és legjobb Xbox-exkluzív játékot!



További tartalom betöltése.