Magyarország legnépszerűbb konzol boltja
0Kosár

Microsoft árcsökkentés!

Így, nyár közepén újabb hűsítő akcióval kedveskedünk vásárlóinknak: ezúttal a Microsoft termékek ára esett át alapos csökkentésen, így roppant kedvező áron tudhatod napjaink legismertebb játékait kezeid közt. Kattints a "Részletek" gombra, és fusd át az akciós játékok teljes listáját!

Akciónkban garantáltan megtalálod kedvenc alkotásaidat, hiszen több műfajból is választhatsz: a lövöldözős játékok szerelmesei például lecsaphatnak a nagysikerű Gears of War 3-ra, vagy választhatják a HALO Anniversary kalandjait is, az autóversenyek megszállottjai pedig a Forza harmadik vagy negyedik részével játszhatnak.

A családos játékosokra is gondolt a Microsoft: olyan Kinect-es játékok közül válogathatunk, mint a Kinect Sports 1-2 vagy a Kinectimals - Now with Bears!, de a Kinect Star Wars mellett sem mehetünk el szó nélkül!

Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.

Előrendelések

Legfrissebb termékeink

 • The Settlers 7 Gold Edition

  A The Settlers 7 Gold Edition a klasszikus és nagyszerű játék legteljesebb kiadása, ami az alap program mellett a további órákat biztosító kiegészítőt is tartalmazza.

  1 999 Ft
 • Inazuma Eleven GO Chrono Stones Wildfire

  Foci és RPG egyben? Az Inazuma Eleven GO Chrono Stones Wildfire egy igazi különlegesség a 3DS-re, ráadásul kevert műfaja miiatt egy valóban egyedi labdarúgó játék.

  11 500 Ft
 • Inazuma Eleven GO Chrono Stones Thunderflash

  Foci és RPG egyben? Az Inazuma Eleven GO Chrono Stones Thunderflash egy igazi különlegesség a 3DS-re, ráadásul kevert műfaja miiatt egy valóban egyedi labdarúgó játék.

  11 500 Ft
 • Toukiden Kiwami

  A PlayStation Vitás Toukiden Kiwami nem kínál mást, mint végtelen szörnyvadászatot az akciójátékok kedvelőinek, ráadásul mindezt hordozható formában a nagyszerű konzol tudásához igazítva.

  11 999 Ft
 • Toukiden Kiwami

  A PlayStation 4-es Toukiden Kiwami nem kínál mást, mint végtelen szörnyvadászatot az akciójátékok kedvelőinek, ráadásul mindezt újgenerációs formában a nagyszerű konzol tudásához igazítva.

  16 999 Ft
 • Ride

  A PC-s Ride valószerű, teljesen realisztikus köntösben teszi elérhetővé a motorozás élményét, ráadásul teszi ezt gyönyörű helyszíneken, hiszen a versenyek a szabadban zajlanak le.

  7 500 Ft
 • Ride

  A PlayStation 3-as Ride valószerű, teljesen realisztikus köntösben teszi elérhetővé a motorozás élményét, ráadásul teszi ezt gyönyörű helyszíneken, hiszen a versenyek a szabadban zajlanak le.

  11 500 Ft
 • Ride

  A PlayStation 4-es Ride valószerű, teljesen realisztikus köntösben teszi elérhetővé a motorozás élményét, ráadásul teszi ezt gyönyörű helyszíneken, hiszen a versenyek a szabadban zajlanak le.

  14 500 Ft
 • Borderlands The Handsome Collection

  Az Xbox One-os Borderlands The Handsome Collection két nagyszerű epizódot tartalmaz a méltán közkedvelt sorozatból, ráadásul igazi újgenerációs formában a legteljesebb élmény kedvéért.

  17 999 Ft
 • Borderlands The Handsome Collection

  A PlayStation 4-es Borderlands The Handsome Collection két nagyszerű epizódot tartalmaz a méltán közkedvelt sorozatból, ráadásul igazi újgenerációs formában a legteljesebb élmény kedvéért.

  17 999 Ft
Cím:
1134 Budapest, Váci út 51/A.
Parkolás:
30 perc ingyen parkolás
Telefonszám: 06-1-445-1-777
Írj nekünk!
info@konzolvilag.hu
Nyitva tartás:
 • Hétfő - Péntek: 10:00-20:00
 • Szombat: 10:00-18:00
 • Vasárnap: 10:00-15:00