img

Metro Exodus – Irány Oroszország!

Hat év után visszatért az ukrán 4A Games közkedvelt FPS sorozata. A Metro Exodus nagyobb kalandot ígér, mint a sorozat korábbi részei, és már kapható!

Óriási népszerűségre tett szert az évek során a 4A Games által fejlesztett Metro sorozat. Az első két epizód, a Metro 2033 és a Metro: Last Light mesterien ötvözte a lövöldözős és a lopakodós játékmenetet a túlélő-horror elemekkel. Az előző generáció legjobb játékai közé tartoztak, nem csoda, hogy a jelenlegi konzolokra felújítást is kaptak (mindkettő elérhető Redux alcímmel). Most, hat évvel a második rész után kerekké válik a trilógia: megérkezett a Metro Exodus.

Az új játékban a sorozat főszereplője, Artyom távoli jelet fog, és rájön, hogy az atomkatasztrófa után nem csak a moszkvai metróalagutakban van élet, hanem a világ más tájain is. Barátok egy kis csoportjával ezért elindul, hátrahagyja a fővárost, és Oroszország távoli, keleti részére utazik az Aurora nevű vonaton. A Metro Exodus ennél fogva sokkal nagyobb, nyíltabb és változatosabb, mint a korábbi részek, számos helyszínen és évszakban megfordulhatunk, a nyílt területeket pedig dinamikus napszakok és időjárási viszonyok teszik még érdekesebbé. A klasszikus Metro játékmenet tehát kiegészül a nyílt világú akciójátékok elemeivel is.

Grafikailag is sokat fejlődött a játék, az Exodus a sorozat leglátványosabb része, maximálisan kihasználja a konzolok, köztük a PS4 Pro és az Xbox One X extra erejét. Az új kaland tehát nem csak nagyobb és változatosabb, de szebb, hangulatosabb és mélyebb is, mint az első két rész. Mindenkinek érdemes kipróbálni, akár játszott a korábbi felvonásokkal, akár nem – a Metro Exodus olyan epikus utazás, ami garantáltan emlékezetes marad még hosszú időn át!

A Metro Exodus már kapható PC, PS4 és Xbox One platformokra. Ha most szállnál be a konzolok világába, válaszd az Xbox One X Metro Saga Gépcsomagot, amely a világ legerősebb konzolja mellett a Metro sorozat mindhárom részét tartalmazza!



További tartalom betöltése.