img

Visszatért Big Boss a Metal Gear Solid V Phantom Painben

Hideo Kojima gondozásában tovább folytatódik a Metal Gear Solid-sorozat története, amelyben Big Boss élete egy nem várt fordulatot vesz, így minden eddiginél nagyobb izgalmak várnak ránk a franchise jól ismert sajátosságaival a középpontban.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Metal Gear Solid V The Phantom Pain továbbra is az évekkel ezelőtt bevált módszereket alkalmazva halad tovább, ebből kifolyólag főhősünk oldalán újfent főként lopakodva kell elvégeznünk küldetéseinket, amelyekhez számtalan speciális segédeszközt, és különleges felszerelést hívhatunk segítségül. Természetesen a zajtalan lopakodás mellett szükségünk lehet arra is, hogy a fegyvereinket használjuk - utóbbi megközelítést inkább a többjátékos mód ütközeteiben kamatoztathatjuk.

A játék legnagyobb újdonsága az elképesztően látványos grafika mellett az óriási szabadság, a korábbi lineáris pályák helyett ugyanis ezúttal egy hatalmas, szabadon bejárható világ vár ránk, amelyen csak mi döntjük el, hogy milyen formában és hogyan hajtjuk végre küldetéseinket. Dolgunkat nehezíthetik a dinamikusan változó napszakok, valamint a kiszámíthatatlan időjárás, illetve a magas szintű mesterséges intelligencia is, aminek köszönhetően ellenfeleink teljesen valószerűen reagálnak az egyes helyzetekre.

 

Rendeld meg a játékot még ma, és merülj el Hideo Kojima fantasztikus lopakodós játékában, ahol Big Bossnak már nem maradt más, csak a bosszú.

A játékot akár konzollal együtt, egy különleges festésű PlayStation 4 mellé csomagolva is beszerezheted!

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.