img

Mesés Királyság – Ni No Kuni II

Március végén visszatér a Level-5 népszerű szerepjátékának folytatása PC és PS4 platformokra. Új világot és királyságot kell megmentenünk.

Bár eredetileg januárban jelent volna meg, végül kisebb halasztás után március 23-án örülhetünk a Bandai Namco és a Level-5 közös produkciójának. A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom a japán játékmesterek bevált receptjét viszi tovább. A külső nézetes JRPG-ben egy gyönyörű, rajzfilmszerű világot járhatunk be, ami megmentésre vár.

A történet több száz évvel az első rész után játszódik Ding Dong Dell városában és világában. A szembenálló felek, az Egér és a Macska törzs konfliktusában előbbiek puccsal szerzik meg a hatalmat. A játék cselekményének főszereplője Evan Pettiwhisker Tildrum, egy kitaszított, akinek feladata, hogy visszaszerezze a királyság feletti uralmat. Ebben meglepő segítőtársa akad, Roland, aki egy másik világból érkezett… Vajon képesek lesznek együtt megváltoztatni a történelem menetét? Ez csak rajtad múlik!

A japán szerepjátékok kedvelői nyugodtak lehetnek, hiszen olyan nevek dolgoznak a folytatáson, mint Yoshiyuki Momose (a Studio Ghibli korábbi karaktertervezője) és Joe Hisaishi zeneszerző, aki szintén dolgozott az első részen is. Biztos kezekben van tehát a projekt, aminek végeredménye egy gyönyörű szép, színes, hangulatos kaland lesz, amit vétek kihagyni!

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom kétféle változatban rendelhető. Az alapváltozat mellett üzleteinkben megtalálod a lenyűgöző King’s Edition-t is, amely valóban egy királyhoz méltó kiadás! Exkluzív fémtok, 148 oldalas gyönyörű művészeti album, szezonbérlet, a fejlesztés kulisszatitkait bemutató Blu-Ray és a főcímdal bakelit változata is megtalálható ebben a csomagban, nem beszélve a gyönyörű Ni No Kuni II szoborról, ami zenedoboz is egyben!

Válj királlyá te is a tavasz egyik leginkább várt kalandjában!

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PC) – Besorolás alatt

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom King’s Edition (PC) – 42,999 Ft

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PS4) – 18,999 Ft

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom King’s Edition (PS4) – 45,999 Ft



További tartalom betöltése.