img

Mese 4K-ban – Megjelent az Okami HD

Tizenegy évvel és két konzolgenerációval később is az egyik legszebb művészeti alkotásnak számít az Okami, amit most először Xbox platformon, és akár 4K felbontásban is élvezhetsz!

2006-ban a Capcom egyik részlege, a Clover Studio egy remekbeszabott klasszikust alkotott. Ez volt az Okami, egy 3D-s platformer kalandjáték, amely a japán mitológiából merített ihletet, és amelynek látványvilága lenyűgözte az akkori PlayStation 2-es közönséget. Hideki Kamiya legendás játéka tovább élt, olyannyira, hogy most megjelent a minden eddiginél szebb kiadása PS4-re, és most először Xbox One-ra is.

A kalandjáték főszereplője Okami Amaterasu, a napistennő, aki egy fehér farkas alakjában jelenik meg. Őt irányítjuk ebben a rajzfilmszerű, cel-shaded technológiával felépített történetben, hogy megmentsük a világot az örök sötétségtől és haláltól. Látványvilága azért különleges, mert a hagyományos japán tintarajz, a sumi-e stílusát követi, amire korábban, és azóta sem volt példa a videojátékok között. A játékmenet a 3D-s platformerek alapjait követi, de ötvözi azt akció és puzzle elemekkel is, nem áll távol például a Zelda sorozattól sem.

Az Okami HD legújabb kiadása mindent tartalmaz, amit az eredeti. Visszaköszönnek az interaktív töltőképernyők, a magas pixelszám miatt pedig szebb és részletesebb a játék, mint valaha. Külön öröm, hogy a PS4 Pro és az Xbox One X játékosok teljes 4K felbontásban élvezhetik a játékot!

További jó hír, hogy az Okami HD nem teljes árú produkció, üzleteinkben is nagyon kedvező áron veheted meg ezt a klasszikust, hogy teljes pompájában élhesd át a legendát.

Okami HD (PS4) – 7,999 Ft

Okami HD (Xbox One) – 7,999 Ft



További tartalom betöltése.