img

Ments meg egy csillagrendszert a Star Trek Prodigy: Supernova játékban!

Ifjú kalandorok, figyelem, a Star Trek Prodigy: Supernova űrhajója ma felszáll, és nyakába veszi a világűrt! Ugye te sem akarsz lemaradni a fedélzetről?

A brit Outright Games már számos alkalommal elkápráztatta a gyerekeket és a fiatal játékosokat népszerű animációs filmek és sorozatok licenszelt videójáték adaptációival. Most a Nickelodeon látványos sci-fi sorozata, a Star Trek: Prodigy kapott játékfeldolgozást a Supernova alcímű produkcióval. Csatlakozz a Protostar űrhajó legénységéhez, fedezz fel új világokat, és akadályozz meg egy sötét gonoszt, hogy elpusztítson egy egész csillagrendszert!

A felülnézetes, könnyen irányítható kalandjáték történetében a Protostar űrhajó vészjeleket fog egy addig ismeretlen csillagrendszerből. A két főszereplő, Dal R’El és Gwyndala egy balesetet követően versenyt fut az idővel, hogy megmentse barátaikat, az űrhajójukat, sőt az egész naprendszert, a benne élő idegen lényekkel, mielőtt egy szupernóva elpusztítja mindnyájukat. Azt persze még nem tudják, hogy mindez egy ördögi gonosztevő műve…

Irányítsd a két főhőst, és használd egyedi képességeiket a logikai feladványok megoldásához, a környezeti veszélyek elhárításához, és a robot ellenfelek legyőzéséhez. Mentsd meg a legénység többi tagját is! A játékban szerepel Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero és Murf is. Három, teljesen eltérő bolygó fedezhető fel egyedi kinézettel, kihívásokkal és ellenfelekkel, amelyek legyőzéséhez más és más taktikára lesz szükség. A kampány egyedül, vagy akár kétfős helyi kooperatív módban is végigjátszható, így barátok is együtt játszhatnak ebben a nagyszabású sci-fi kalandban.

A Star Trek Prodigy: Supernova már kapható, és tökéletes meglepetés lehet minden gyereknek. Rendelkezésre áll üzleteinkben, vagy megrendelhető webáruházunkban PS4, PS5, Xbox és Switch platformokra. Vár a végső határ!



További tartalom betöltése.