img

Mennyei Királyság – Kingdom Come: Deliverance

Megjelent az év első nagy szerepjátéka, amellyel rögtön a középkorban találjuk magunkat, és egy epikus kalandban vehetünk részt!

Idestova 6 év fejlesztés áll a Kingdom Come: Deliverance mögött. A cseh Warhorse Studios-t 2011-ben alapították, és 2012-ben kezdtek el dolgozni ezen a nyílt világú, gyönyörű szerepjátékon, amely most végre megérkezett konzolokra és PC-re is. A játék kihasználja az erősebb gépek, így a PS4 Pro és az Xbox One X lehetőségeit is, még nagyobb felbontású, még szebb világot varázsolva a szemünk elé!

1403-ban járunk a Cseh Királyságban, amit lerohan Zsigmond magyar király, seregei pedig falvakat dúlnak fel. A történet főszereplője Henry, egy kovács fia, aki végignézi szülei halálát, és ezért bosszút esküszik az elkövetők ellen. Katonának áll, és bekapcsolódik egy háborúba, ami sokkal nagyobb annál, mint azt elsőre gondolja. Az ő epikus kalandját élhetjük át a Kingdom Come: Deliverance hatalmas szerepjátékában.

A játék elsődleges ismertetőjele az élethűség: a falvak, kastélyok és a világ nagy részét eredeti tervrajzok alapján építették a fejlesztők, ahogy minden kard, páncél és más felszerelés is valódi darabok másolatai. A Kingdom Come-ban nincsenek mágikus képességek, sárkányok vagy szörnyek, kizárólag a sötét középkor valószerű megjelenítése. A páncél lelassítja karakterünket, a sisakokból alig látni ki, a sérüléseket be kell kötözni, különben elvérzünk. A Warhorse RPG-jének minden eleme ezt az élethűséget tartja szem előtt, így minden utazás, minden mellékküldetés egy saját kalanddá válik.

Ha készen állsz az év első nagy RPG kalandjára, akkor nincs más hátra, mint beszerezni a játékot, és elmerülni ebben a mély, látványos középkori történetben, élvezni a CryEngine által nyújtott, lenyűgöző grafikát, és meghatározni Európa további sorsát!

A játék konzolokra Collector’s Edition kiszerelésben is kapható, amiben szobor, középkori térkép, művészeti album, egyedi fémtok és zenei lemez is található!

A Kingdom Come: Deliverance megrendelése!

Kingdom Come: Deliverance (PC) – 14,999 Ft

Kingdom Come: Deliverance (PS4) – 17,999 Ft

Kingdom Come: Deliverance Collector’s Edition (PS4) – 24,999 Ft

Kingdom Come: Deliverance (Xbox One) – 17,999 Ft

Kingdom Come: Deliverance Collector’s Edition (Xbox One) – 24,999 Ft



További tartalom betöltése.