img

Megrendelt termékeidet mostantól Pick Pack Pontokon is átveheted!

Új szolgáltatásunk keretén belül a webáruházunkból megrendelt termékeket mostantól az ország bármelyik Pick Pack Pontjába kérheted, így az átvétel gyorsabb és kényelmesebb lehet, mint korábban bármikor!

A Pick Pack Pont-szolgáltatás idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ha webáruházunkból rendelsz valamilyen terméket, akkor a kézbesítési lehetőségeknél mától kiválaszthatod a Pick Pack Pont lehetőséget. Így nem szükséges a saját lakcímedet vagy munkahelyi címedet megadni – ha Neked kényelmesebb, akkor a hozzád legközelebbi átvevőponthoz eljuttatjuk a csomagot. Pick Pack Pont az ország közel 800 pontján található, így minden eddiginél gyorsabban és kényelmesebben juthatsz megrendelt termékeidhez!

A vásárlás menete:

  • Vásárolj interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pontot
  • A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
  • A csomag útját nyomon követheted a webáruházunk által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a Pick Pack Pont weboldalán keresztül
  • Értesítést kapsz, amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra
  • A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre

A Pick Pack Pont rendszer igénybevétele nemcsak kényelmes és gyors, hanem költséghatékony is, hiszen szinte mindenkinek útba esik valahol egy ilyen átvevőhely. A Konzolvilágból rendelt termékekhez így könnyen hozzájuthatsz, felesleges várakozás és logisztikai problémák nélkül. Akkor és ott, amikor Neked a legmegfelelőbb!

A szolgáltatásról további információ a Pick Pack Pont honlapján olvasható.



További tartalom betöltése.