img

Megkezdődtek a Battlefield Hardline online csatározásai

A monumentális csataterek és háborús helyszínek után a Battlefield-sorozat legújabb részében egy újabb hadviselési formát ismerhetünk meg közelebbről – a Visceral Games által fejlesztett Battlefield Hardline ugyanis a rendőrök és a bűnözők macska-egér harcát mutatja be.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Ennek megfelelően az alkotás egy hollywoodi akciófilm látványával és intenzitásával operálva a nagyvárosi rendőri különítmények oldalán autós üldözések, bankrablások és terrorista akciók kellős közepébe repít minket, miközben nekünk a rendfenntartáson kívül meg kell óvnunk a civil lakosságot is a kiszámíthatatlan rosszfiúktól. Mindehhez felhasználhatjuk majd a modern rendőri alakulatok teljes fegyverarzenálját, legyen szó a legkülönfélébb taktikai géppuskákról, a legjobb golyóálló páncélokról, vagy a változatos, a modernebb technikákkal felszerelt járművekről.

A sorozat hagyományainak megfelelően a Battlefield Hardline nemcsak egy alaposan kidolgozott, filmszerű egyjátékos kampánnyal kecsegtet, hanem egy a témához illeszkedő többjátékos lehetőséggel is. A jól ismert játékmódok mellett így akár rendőrként, akár bűnözőként rengeteg új esemény során is kipróbálhatjuk magunkat, aminek hála részt vehetünk hatalmas rablásokban, üldözésekben és látványos tűzharcokban is, mindezt a Frostbite grafikus motornak köszönhetően a legrealisztikusabb ábrázolás társaságában.

Rendeld meg még ma a játékot, hogy az elsők között csatlakozhass a legújabb Battlefield élményéhez! Válaszd a standard kiadás helyett a Deluxe Editiont, és juss hozzá az alapjátékon felül egy Vesatility-, egy Precision- és egy Suppression Battlepackhez a heti egy Gold Battlepacken felül, ami a megjelenést követően tíz héten át jár majd a játékosoknak.

Ha többet szeretnél tudni a játékról, vagy a legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy több ezer fős aktív gamer-közösség vár rád!



További tartalom betöltése.