img

Megjelentek az Xbox Series X|S konzolok!

Új generáció kezdődik! A mai napon megérkezett az Xbox Series X és az Xbox Series S, a Microsoft következő generációs játékgépei!

Nagy nap ez a mai az Xbox rajongók számára. 2020. november 10-én megjelent az Xbox Series X és az Xbox Series S, a két újgenerációs konzol, amelyek soha nem látott sebességet, rövid töltési időket, és szemkápráztatóan szép és sima grafikát kínálnak, sok szoftveres és hardveres innováció mellett. A rendkívül gyors AMD processzorokkal, erős grafikus egységekkel és a beépített SSD-vel ezek a konzolok elhozzák a csúcsminőségű, villámgyors játékot a konzolos játékosok számára.

Az Xbox Series X minden idők legerősebb konzolja, amelyet kifejezetten a 4K/60 fps játékhoz terveztek. Az 1 TB-os SSD elegendő tárhelyet biztosít a játékok számára, és ez a gép a régebbi és az új Xbox játékokat is csúcsminőségben játssza le. A konzolt úgy tervezték, hogy csendes működés, alacsony energiafogyasztás mellett is folyamatosan tartsa a teljesítményét, jelentős melegedés nélkül. Letisztult formája és fekete színe jól illeszkedik bármilyen nappalihoz, és képes akár a 120 fps játékok futtatására is (megfelelő tévé vagy monitor esetén). Beépített lemezmeghajtója a játékok mellett a 4K UHD Blu-Ray filmek lejátszására is képes.

Az Xbox Series S a valaha készült legkisebb Xbox konzol, mégis következő generációs élményt nyújt! Ugyanaz a gyors processzor van benne, mint a Series X-ben, viszont alacsonyabb felbontásra méretezett, kisebb grafikus egység, így az egész konzol sokkal kisebb és megfizethetőbb lehet. A Series S-t az 1080p/60 fps játékhoz tervezték, de képes a 120 fps megjelenítésére is, sőt még Raytracing támogatása is van, akárcsak az X konzolnak. Ugyanaz a teljesítmény kisebb felbontásban, kisebb méretben. Teljesen digitális konzol, nincs benne lemezmeghajtó, így a lemezes játékok futtatására nem alkalmas!

Az Xbox Series X|S a Microsoft eddigi legjobb konzoljai, hihetetlen sebességgel és elképesztő grafikai tudással. Bármelyiket is választod, tiéd lehet a legfejlettebb Xbox kontroller, és minden hardveres és szoftveres innováció, amik még élvezetesebbé teszik a játékot. A következő generáció a sebességről és a lenyűgöző, dinamikus grafikáról szól, az Xbox Series X|S-nek köszönhetően pedig mindez már a valóság. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.