img

Megjelent az Outriders

A tavasz egyik legnagyobb címeként végre elérhetővé vált a Square-Enix és a People Can Fly új kooperatív akciójátéka, az Outriders!

A lengyel People Can Fly csapatát már jól ismerhetjük olyan játékoknak köszönhetően, mind a díjnyertes Bulletstorm, vagy a Gears of War: Judgment. A fejlesztők most minden tapasztalatukat latba vetve egy új, kooperatív akciójátékot adtak ki a kezükből. Ez az Outriders, amely egyesíti a külső nézetes lövöldözős játékok és a szerepjátékok legjobb elemeit.

A távoli jövőben az emberiség elhagyja a Földet, hogy új otthont keressen. A legjobb jelölt a békés, idillinek tűnő Enoch bolygó, csakhogy amikor az első felfedezőcsapat a felszínre száll, kiderül, hogy veszélyesebb ez a planéta, mint gondolták. Egy gyilkos elektromos vihar, az Anomália elpusztítja a túlélők jó részét, ám néhány kiválasztott ember különleges képességekre tesz szert általa. Ők lesznek az Outriderek, a jövő harcosai, akik megpróbálják visszahozni a reményt a vihar sújtotta emberiség utolsó tagjainak életébe.

Az Outriders egy kőkemény akciójáték, melynek nagyszabású kampánya egyedül vagy online kooperatív módban is végigjátszható. Bár fedezékből is lövöldözhetsz, sokkal jobb, ha szabadjára engeded az Anomália által kapott különleges képességeidet – ezekkel töltheted vissza ugyanis az életerődet a harcmezőn. A kaland során folyamatosan vehetsz fel új fegyvereket, felszereléseket és páncélokat, amiket a túlélők városaiban fejleszthetsz tovább, hogy új, egyre nehezebb küldetésekre indulj. Az Outriders egy hatalmas, rengeteg játékórát ígérő kaland egy gyönyörű és veszélyes bolygón.

Szerezd meg ezt az új sci-fi kalandot már ma! Az Outriders április 1-től kapható PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Lépj be te is ebbe az új világba, és mentsd meg az emberiség jövőjét!



További tartalom betöltése.