img

Megjelent az Ori and the Will of the Wisps

Megérkezett a Microsoft és a Moon Studios közös produkciója, az Ori and the Will of the Wisps! Szerezd meg Xbox One-ra normál és Gyűjtői kiadásban is!

A 2015-ös Ori and the Blind Forest az elmúlt évek egyik legjobb 2D-s platformer játéka volt, és milliókat varázsolt el. Most megérkezett a nagysikerű játék folytatása, az Ori and the Will of the Wisps, amely még szebb, még nagyobb, és még több lehetőséget kínál.

A magyar felirattal elérhető Ori and the Will of the Wisps története ott kezdődik, ahol az első rész abbamaradt. Az erdő mélyén megszületik Ku, a kis bagoly, aki nagy kalandra indul Orival együtt, ám egy hatalmas vihar miatt mindketten Nibel erdején kívül, egy felfedezetlen területen ragadnak. Orinak meg kell találnia rejtett képességeit, hogy megmentse barátait, és felfedezze saját sorsát is.

Az új Ori epizód még szebb és még nagyobb, szabadon felfedezhető világot kínál, amit a sorra megszerzett képességek birtokában járhatsz be, megnyitva korábban elérhetetlen területeket és titkokat. Kalandod során az erdő barátságos lakóit is megismerheted, akikkel kereskedhetsz, és akik útbaigazítanak az utazás során. Még nagyobb hangsúlyt kap a harc, aminek során új képességeket vethetsz be a rád támadó állatok és más, természetfeletti lények ellen.

A lenyűgöző grafika, a gyönyörű zenék és az érzelmes történet mellett az Ori and the Will of the Wisps izgalmas, feszes játékmenetet kínál, ami nagyszerű kihívást biztosít mindenki számára. Éld át te is ezt a kalandot, és szerezd meg a játékot akár normál, akár Collector’s Edition változatban. Utóbbihoz fémtok, művészeti album és zenei CD is jár!

Mutasd meg, ki vagy, és vedd kezedbe a sorsodat!



További tartalom betöltése.