img

Megjelent az NHL 22

Itt az ideje jégre lépni, mert a mai naptól elérhető az EA SPORTS NHL 22, a szupersztárok jégkorong játéka! Válj a sportág legnagyobb ikonjává!

Az elmúlt évek legnagyobb frissítését kapta az EA SPORTS jégkorongos sorozatának legújabb része, az NHL 22. Most először ezt a játékot is az iparág egyik legjobb grafikus motorja, a Frostbite Engine hajtja, amely példátlan vizuális részleteket tesz megjeleníthetővé. Minden lövés, csel és animáció szebb, mint valaha. Valódi szupersztárokkal korcsolyázhatsz a jégen, köszönhetően a Superstar X-Factor rendszernek, amely a legnagyobb játékosok egyedi megoldásait és képességeit jeleníti meg a játékban. Az NHL játékosai életre kelnek a pályán, az élethű külső alatt valódi fizika, statisztikai adatok és képességek húzódnak meg.

A Superstar X-Factor rendszer minden játékmódot még élvezetesebbé tesz, legyen szó offline bajnokságokról, online meccsekről, a kibővített HUT (Hockey Ultimate Team) módról, vagy bármi másról. Az EA SPORTS NHL 22 egy vadonatúj játék egy új generáció számára, amely több lehetőséget, több módot és több tartalmat kínál elődeinél. Ez valóban a jégkorong forradalma.

Játssz egyedül, élj át egy teljes karriert, vagy hívd ki barátaidat a négyfős helyi, vagy az akár 12 fős online mérkőzésekre, és tapasztald meg ennek az izgalmas sportágnak a legjobb formáját!

Az NHL 22 már kapható! Térj be országszerte bármelyik üzletünkbe, vagy kattints webáruházunkra, és szerezd be a játékot Xbora, PS4-re vagy PS5-re. Téged is vár a jeges dicsőség!



További tartalom betöltése.