img

Megjelent az NBA 2K23

Teremtsd meg a saját legendádat a kosárlabdapályákon! Az NBA 2K23 már kapható PlayStation, Xbox és Switch konzolokra. Zsákold be!

A kosárlabda rajongói minden év őszén izgatottan várják a legendás NBA 2K sorozat legújabb részét, és ahogy sosem, úgy idén sem kell csalódniuk – az NBA 2K23 megérkezett! A 2K Games és a Visual Concepts hosszú ideje a világ legjobb kosárlabdás játékát szállítja, évről évre nagyobb, élethűbb és változatosabb lehetőségekkel bővítve az egyik legnagyobb sportjáték-sorozatot.

Az egyik legnagyobb, és a játékosok által legkedveltebb játékmód, a MyCAREER most még összetettebb és érdekesebb, mint korábban. Hozd létre saját játékosodat, és indulj el a dicsőség felé vezető úton, az utcai kosárlabda világától a Larry O’Brian trófeáig! Élj át egy drámai történetet, álld meg a helyed a pályán és azon kívül is, tündökölj az edzők, a rajongók és a sajtó szemében. Találkozz érdekes mellékszereplőkkel, és nyerd meg a város szívét és lelkét, amint felépíted a legnagyobb kosárlabdás karriert!

Fedezd fel A Várost. Ez a valaha készült legnagyobb, nyílt világ, ami sportjátékban eddig szerepelt. Járd be az utcákat, találkozz érdekes emberekkel, vesd bele magad az utcai kosárlabda világába, és más, izgalmas kihívásokba.

Az NBA 2K23-ban visszatérnek a Michael Jordan kihívások is! Éld át minden idők legnagyobb legendájának karrierjét a legfontosabb pillanatokkal és mérkőzéssekkel. Ismerd meg Jordan történetét, és teljesíts kihívásokat, amelyek meghatározták ezt a világra szóló karriert.

Állítsd össze az álomcsapatodat a MyTEAM módban, és győzz le emberi és gépi ellenfeleket! Játssz végig egy teljes bajnokságot, vagy hozd össze a barátokat néhány jó hangulatú meccsre. Ismerd meg az NBA és a WNBA, a női liga teljes mezőnyét, a 2022-es csapatokat, játékosokat és edzőket, és győzedelmeskedj a legcsillogóbb arénákban, ahol a tévéközvetítések színvonalát meghazudtoló, lenyűgöző animációk, átvezetők és kommentátorok várnak. Kóstolj bele a kosárlabda világába, vagy habzsold be az egészet – az NBA 2K23 mindenre lehetőséget biztosít.

Az NBA 2K23 szeptember 9-től kapható, keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból! Akár a kosárlabda rajongója vagy, akár most ismerkedsz ezzel a sporttal, az egész éves szórakozás garantált. Csapj le a hárompontos lehetőségre!



További tartalom betöltése.