img

Megjelent az F1 Manager 2022

Az F1 Manager 2022 játékkal mostantól nemcsak versenyzőként, hanem csapatvezetőként is bizonyíthatsz a száguldó cirkusz világában!

A Frontier Developments (Planet Coaster, Planet Zoo) csapata egy vadonatúj stratégiai játékkal jelentkezik a Forma-1 rajongói számára az F1 Manager 2022 képében. Ez a vadonatúj fejlesztés teljes körű F1 licensszel rendelkezik, így lehetőséget nyújt rá, hogy átvedd bármelyik csapat irányítását, leszerződtesd a legjobb pilótákat és szakembereket, kidolgozd a fejlesztéseket és a versenytaktikát, és csapatvezetőként zsákold be a világbajnoki címet.

A stratégiai és menedzserjátékokban nagy rutint szerzett brit stúdió eddigi egyik legambiciózusabb játéka az F1 Manager 2022, amely nemcsak betekintést enged a sport kulisszái mögé, de látványos grafikájával a versenynapokat is élvezetessé teszi.

A versenyek között a csapat minden részletére odafigyelhetsz. Nézd át a teljesítmény-jelentéseket, a dolgozók kívánalmait és a pénzügyeket. Virágoztasd fel a csapat főhadiszállását, és szerződtesd a legjobb személyzetet. Az autó fejlesztését is te irányítod: alkatrészeket cserélhetsz, kiválaszthatod, melyik területre összpontosítsanak a mérnökök, és így tovább. Vajon ki tudod hozni a maximumot az új dizájnból?

A piros lámpák kialvásától a kockás zászlóig szintén te irányítasz. Verseny közben meghatározhatod a boxstratégiát, a gumiválasztást, és a versenyzők stratégiáját egyaránt. Természetesen a körülmények is változnak, váratlan események történhetnek a pályán, és az időjárás is dinamikus. A realisztikus versenyeket a tévéközvetítésekhez hű kamerákból követheted végig.

Az F1 Manager 2022-ben te lehetsz az a csapatvezető, aki világbajnoki címig repíti bármelyik istállót. Tedd próbára magad, és vezesd győzelemre a kedvenceidet a csapatfőnöki székből! A játék már kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból néhány kattintással!



További tartalom betöltése.