img

Megjelent az F1 2020

A Codemasters ismét versenybe hívja a Forma-1 rajongókat. Az F1 2020 új játékmóddal, két új pályával és sok más lehetőséggel csábítja a sport szerelmeseit.

Az elmúlt években a Codemasters Forma-1 játékai a legjobb versenyzős címek közé kerültek, köszönhetően lenyűgöző grafikájuknak, egyre növekvő tartalmuknak és általános minőségüknek. Az F1 2020 folytatja ezt a hagyományt, és a valódi Forma-1-es szezon kezdetével együtt a videojátékosok is megkezdhetik a legújabb évadot!

Az F1 2020 legnagyobb újdonsága a „My Team” mód, amelyben saját csapatot hozhatunk létre, és saját autóinkat vezethetjük a Forma-1-es mezőnyben. Az új csapat minden aspektusa szabadon variálható: a színek, a szponzorok, de még a főhadiszállás létesítményei is fejleszthetők. Az új F1 játék ezáltal egy merőben új játékmenetet kap, hiszen a versenyzés mellett most már a csapatmenedzsmentre is oda kell figyelni. Természetesen továbbra is választható a hagyományos szezon, saját bajnokságok, amelyeket akár a valódihoz hasonlóan, rövidített formában is megtarthatunk.

Két új pálya csatlakozik idén a Forma-1-es naptárhoz, a holland Zandvoort és a vietnámi Hanoi, melyeket először a játékosok próbálhatnak ki teljesen élethű formában. Visszatérnek a klasszikus, történelmi F1-es kocsik és kihívások is. 2020-ban a legendás Michael Schumacher legjobb autói kerültek a játékba. Válaszd az F1 2020 Schumacher Edition-t a teljes tartalomért, és a legizgalmasabb történelmi kihívásokért!

Még élethűbb irányítással, mesterséges intelligenciával, az immár teljes Forma-2-es szezonnal felvértezve az F1 2020 a sorozat eddigi legszebb, legjobb és legtartalmasabb epizódja. Bár a valódi sportot a megváltozott világ is a feje tetejére állította, a játékban tovább nőttek a lehetőségek. Válj bajnokká, most már nemcsak versenyzőként, hanem konstruktőrként is!

Az F1 2020 július 10-től kapható PS4-re és Xbox One-ra. Válaszd a 70. évfordulós kiadást, a Seventy Edition-t, vagy a Schumacher Edition-t a legendás német versenyző extra tartalmaival! A Forma-1 mezőnye idén is csak rád vár.



További tartalom betöltése.