img

Megjelent az Evil Dead: The Game

Visszatért a legendás Gonosz Halott franchise az Evil Dead: The Game formájában! Élj át új horror kalandokat ikonikus szereplők bőrébe bújva!

Az Evil Dead (Gonosz Halott) sorozat 1981-ben kezdődött az első mozifilmmel, és olyan sikeres lett, hogy több filmes folytatást és tévésorozatot is kapott az évek során. Az élőhalottak támadásából természetesen a videójátékok sem maradhattak ki, már három évvel az első film után megjelent a történet interaktív feldolgozása – akkor még ZX Spectrum rendszerre. A mai naptól minden eddiginél látványosabb és rémisztőbb formában átélhető ez a legendás univerzum, mert megjelent az Evil Dead: The Game.

A vadonatúj Evil Dead játék egy kooperatív lövöldözős játék, amelyben a túlélők feladata különböző küldetések teljesítése, de a program egymás elleni, PvP elemeket is tartalmaz. A fejlesztők tartalom szempontjából semmit nem bíztak a véletlenre. A csomagban szerepelnek az eredeti három mozifilm és a későbbi tévésorozat tartalmai, így ikonikus szereplők és helyszínek bukkannak fel végig a kampány során. Természetesen egyedül is játszható, de sokkal nagyobb móka barátokkal együtt küzdeni az élőhalottak ellen!

A történetben megjelenik Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell és sokan mások, akik hangját részben az eredeti színészek adják. A szereplők képességei fejleszthetők, így a játék könnyed szerepjátékos elemeket is kínál. Rengeteg fegyver és képesség vethető be a zombik ellen, többek között lefűrészelt csövű sörétes puska, láncfűrész, kasza és minden, ami egy igazán véres, izgalmas horrorhoz szükséges. A műfaj rajongói nem fognak csalódni!

Élvezd te is az egyik leghíresebb horror univerzumot a legújabb videójátékos feldolgozással! Az Evil Dead: The Game már kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra. Legyél túlélő te is, és vesd bele magad az új kalandba barátaiddal együtt!



További tartalom betöltése.