img

Megjelent az EA SPORTS F1 22

Új korszak kezdődött a Forma-1 történelmében, és ezzel együtt az autósportból készült videójátékokéban is. Új kihívásokkal vár az F1 22!

2022-ben rég nem látott változások léptek életbe a Forma-1-es autókat illetően, ami sok csapatot meglepett, a nézőket és rajongókat pedig gyönyörű, új versenygépekkel és sok izgalmas akcióval lepte meg. A Forma-1 hivatalos videójátéka, az EA SPORTS F1 22 is követte ezeket a változásokat, így végre a játékosok is kipróbálhatják, milyen a vadonatúj autókat vezetni a pályán!

Az F1 22 a sportág eddigi legszebb és legátfogóbb videójátékos feldolgozása, nagyszabású egyjátékos karrier móddal, amelyben a Forma-2 és a Forma-1 mezőnyében is elérheted a bajnoki címet, de akár saját csapatot is létrehozhatsz egyedi festéssel, szponzorokkal és fejlesztésekkel. Idén debütál a vadonatúj F1 Life mód: ebben átélheted a Forma-1-es versenyzők luxus életvitelét, saját házad lehet, és valódi szupersportautókat gyűjthetsz, amiket a pályákon ki is próbálhatsz! De ez csak a jéghegy csúcsa: az F1 22 még élethűbb grafikával, a valódi tévéközvetítésekre emlékeztető kameranézetekkel és átvezetőkkel, élethű akcióval pontosabb leképezése a sportnak, mint valaha.

A legendás Codemasters új játékában természetesen szerepel a teljes F1 mezőny, mind a 20 pilóta és 10 csapat, a gyönyörű, áramvonalas új autók, valamint az összes helyszín, köztük a vadonatúj Miami városi pálya. A szezon versenyhétvégéit teljes egészében szimulálhatod, köztük a gyakorlásokat, edzéseket, sőt természetesen a sprintfutamokat is, amik idén az Emilia-Romagna, az osztrák és a brazil nagydíj előtt szerepelnek a programban. Egyedi játékmódot is létrehozhatsz, ahol bármelyik pályán választhatsz sprintversenyt. Az F1 22 teljes szabadságot kínál, ha pedig nem akarsz egyedül játszani, akkor választhatod a kétjátékos osztott képernyős, vagy az akár 22 fős online multiplayer módokat is.

Az F1 22 szebb, élethűbb, nagyobb és frissebb, mint korábban bármelyik Forma-1-es játék, de ami még fontosabb: izgalmasabb is. Új autókkal és erőviszonyokkal, minden eddiginél több versennyel és tartalommal, új játékmódokkal ez a legnagyobb Forma-1 játék, a rajongóknak kötelező darab. Állj hát fel a rajtrácsra, és induljon az új szezon! Keresd az F1 22 játékot PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra.



További tartalom betöltése.