img

Megjelent az Ace Combat 7: Skies Unknown

Hosszú idő után végre visszatért a Namco legendás vadászrepülős sorozata, mától kapható az Ace Combat 7 PS4-re és Xbox One-ra!

Szinte mindenki ismeri a vadászrepülős játékok legjobbjának tartott Ace Combat sorozatot. A japán Namco először 1995-ben vetette be a vasmadarakat, még a legelső PlayStation konzolon és játéktermekben, Air Combat címmel, hogy aztán nagyon gyorsan világsikert arasson, és onnan már nem volt megállás. A PlayStation játékosok után, 2007-ben az Xbox 360 tulajdonosok örülhettek, hiszen csak a Microsoft konzoljára jelent meg a legutolsó számozott folytatás, az Ace Combat 6. Az Assault Horizon alcímű, 2011-es kitérő, és két hordozható mellékszál után a széria pihenőre vonult, most azonban teljes erővel visszatért: megjelent az Ace Combat 7: Skies Unknown PS4-re és Xbox One-ra.

Az új Ace Combat visszatér a sorozat gyökereihez, és a klasszikus játékmenetet hozza, de minden eddiginél élethűbb és látványosabb formában, köszönhetően az Unreal Engine grafikus motornak, ami soha nem látott részletességű tájakat, valódi felhőket és időjárási effekteket tesz lehetővé. Repülőgépeinkre hat a szél, a páratartalom, az eső, így kell megoldani a légi és földi célpontok likvidálását. Az Ace Combat 7 teljes értékű, nagyszabású egyjátékos kampányt és online multiplayer lehetőségeket is tartogat. Összesen nagyjából kéttucatnyi, valódi repülőt vezethetünk, és szerelhetünk fel különböző fegyverekkel, kiegészítőkkel és akár festésekkel is.

Nem kell mellőznünk a sorozatra jellemző, mély történetet sem. Az Ace Combat 7-ben két ország, az Osean Föderáció és Erusea Királysága harcol, utóbbi főként ember nélküli drónokkal. A történet során új szereplőket ismerhetünk meg, és bepillantást nyerhetünk a háború szörnyűségeibe, miközben nemzetünk szabadságáért küzdünk.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-tól kapható PS4 és Xbox One konzolokra, a PC változat február 1-jén érkezik. Szerezd meg a különleges gyűjtői változatot is, amelyben digitális extrák mellett művészeti könyv, felvarrók, kitűzők, és egy gyönyörű Arsenal Bird szobor is helyet kapott! Emelkedj fel, és védd meg a szabadságot!



További tartalom betöltése.