img

Megjelent a Watch Dogs: Legion

A Ubisoft új, nyílt világú akciójátéka, a Watch Dogs: Legion még nagyobb szabadságot kínál, hogy felszabadíthasd London városát a nem is olyan távoli jövőben.

Több éves szünet után visszatért a Ubisoft egyik legsikeresebb akciójáték-sorozata, a Watch Dogs. A Legion alcímű epizód a jövőbeli London városába kalauzol, ahol a DedSec hackercsoport ügynökeként kell felszabadítanod a lakosságot az elnyomó Albion nagyvállalat mindent átszövő megfigyelése alól.

A nem is olyan távoli jövőben a modern civilizációk egyik legnagyobb kihívása a privát szféra megtartása, és az életünket egyre jobban eluraló megfigyelés és adatgyűjtés. A Watch Dogs: Legion ezt a témát járja körül, helyszíne London, amelyet teljes uralom alatt tart az Albion vállalat, köszönhetően magánhadseregének és mindent látó drónjainak. A csúcstechnikájú sereggel csak a DedSec csoport képes felvenni a harcot, ám ehhez már nem elég néhány ügynök: mindenkire szükség van!

A Watch Dogs: Legion nagyszabású kampányának legnagyobb újítása, hogy nincsenek előre rögzített főszereplők. Bármelyik járókelőből lehet játszható karakter, ha sikerül beszervezned. London lakóinak képzettsége és előélete befolyásolja, milyen egyedi képességekkel bírnak. Van, aki jól tudja álcázni magát, esetleg profi a lopakodásban, a járművezetésben, vagy épp jobban bánik a fegyverekkel. Fordítsd előnyödre ezeket a képességeket, és oldd meg a feladatokat változatos módokon! Hackeld meg az ellenfelek felszerelését, üsd le őket közelharcban, lopakodj, vagy válaszd a nyílt hadviselést, és forgasd fel London utcáit!

Az új Watch Dogs játék részletesen kidolgozott városa, lenyűgöző grafikája, változatos küldetései garantáltan hosszú órákra lekötik majd a nyílt világú, modern akciójátékok szerelmeseit. Kísérletezz a különböző szereplőkkel, szabd testre őket a legvadabb ruhákkal és álarcokkal, szerezz új járműveket, drónokat, fegyvereket, és vedd fel a harcot a szabadságért!

London jövője a te kezedben van. Készen állsz a kihívásra?

A Watch Dogs: Legion október 29-től kapható PC, PS4 és Xbox One platformokra, és ingyenesen frissíthető a következő generációs változatokra is!



További tartalom betöltése.