img

Megjelent a Warhammer: Chaosbane

A népszerű Warhammer univerzum egy látványos és tartalmas akció-RPG-vel gazdagodott. Szállj szembe a démoni erőkkel az Eko Software új szerepjátékában!

Az asztali szerepjátékok és a videojátékok rajongói hosszú évek óta szenvedélyesen szeretik a Warhammer univerzumot, nem is véletlenül, hiszen egy minőségi, izgalmas világról van szó. Az Eko Software és a BigBen Interactive most elhozta nekünk az első, a Warhammer Fantasy világban játszódó akció-RPG-t, amely a legendás Diablo nyomdokain haladva látványos és akciódús harcokat ígér.

Egy olyan világban járunk, melyet a mágia dominál, és az örök háború tépáz. Fel kell emelkedned, hogy szembeszállj a Káosz erőivel, ezt négy karakterosztály közül választva teheted meg. Részletes karakterfejlesztés, tartalmas kampány és rengeteg harc vár, hatalmas főellenségekkel és persze rengeteg zsákmánnyal. A Warhammer: Chaosbane nem csak egyedül, hanem helyi és online kooperatív módban is játszható, akár négyen is. Több, mint 70 féle ellenséget kell legyőznöd, a sztori végigjátszása után pedig további játékmódok és kihívások várnak. Az is jó hír, hogy megjelenés után további bővítmények várhatók: extra nehézségi szintek, új tárgyak és sok minden más!



Szerezd meg a Warhammer: Chaosbane játékot PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra, június 4-től! Válaszd a Magnus Edition-t, amelyben az alapjáték mellett exkluzív bőrtok, Deluxe DLC csomag és a Szezonbérlet is szerepel. Vesd bele magad a véres akcióba az év egyik legjobb hack & slash játékával!



További tartalom betöltése.