img

Megjelent a Wanted: Dead

A Valkyrie Elysium, a Dead or Alive és a Ninja Gaiden sorozatok alkotóinak új akciójátéka, a Wanted: Dead már elérhető PlayStation és Xbox platformokra.

Merülj alá Hong Kong alvilágába a Wanted: Dead játékkal, ahol korrupt bűnszervezetek, gyilkos hadsereg és természetfeletti lények várnak egy ütős és véres kalandban! A produkciót fejlesztő 110 Industries neve talán nem cseng ismerősen, pedig a Ninja Gaiden és Dead or Alive sorozatok egykori alkotói alapították, akik most egy afféle spirituális örökössel tértek vissza. A Wanted: Dead egy régivágású, véres, kőkemény akciójáték, természetesen csak 18 éven felülieknek.

A játékban egy különleges rendőri egység, a Zombie Unit egyik tagját alakítod, akinek problémás múltja ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint briliáns harci képességei. Az ellenségeket lőfegyverekkel és megbízható katanáddal teheted hidegre, vagy épp darabolhatod fel… A külső nézetes akciójáték a Ninja Gaiden hagyományait követi új szereplőkkel, történettel és környezetekkel, a rajongóknak garantáltan felejthetetlen élményt nyújtva.

Izgalmas történet rengeteg akcióval és némi humorral, több, mint 50 egyedi kivégző mozdulat, és egy különleges cyberpunk ihletésű retro-futurisztikus világ vár Hong Kong bugyraiban.

A Wanted: Dead már kapható! Válaszd PS4, PS5, Xbox One vagy Xbox Series X|S konzolra. A rózsaszín borítót nehéz eltéveszteni! Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg néhány kattintással webáruházunkból, és induljon az új, véres akció!



További tartalom betöltése.