img

Megjelent a Vampire: The Masquerade – Swansong

Térj vissza a legendás Vampire: The Masquerade szerepjáték univerzumába egy izgalmas kalandjátékkal, amelyben minden véres döntésed számít!

Három vámpír, különleges képességek és véres vágyak játsszák a főszerepet a Vampire: The Masquerade – Swansong játékban, amely a sikeres vizuális novellák után egy látványosabb, interaktív kalandjáték formájában mesél el új történetet. Ebben a világban a vámpírok valóságosak, te pedig egy vagy közülük. Három főszereplő szemén keresztül ismerhetsz meg egy sötétséggel és intrikákkal átszőtt történetet, amelyben elmosódik a határ a valóság és a természetfeletti között.

A játék mindhárom főszereplője elmúlt száz éves. Sorsuk összefonódik, de mindannyian másképp látják az aktuális eseményeket, különleges képességeik által más-más módszerekkel különböztetik meg a hazugságot az igazságtól. Képességeik fejleszthetők: mit választasz, a megfélemlítés, a csábítás vagy a lopakodás technikáját? A te döntésed, mint ahogy ebben a párbeszédekkel és felfedezéssel gazdagon átszőtt történetben minden. Választásaid pedig következményekkel járnak, és hatással vannak a történet alakulására.

Minél többet nyomozol, minél alaposabban elemzed a helyzetet, annál jobb döntéseket hozhatsz, és így befolyással lehetsz a Boston Camarilla jövőjére. Rajtad múlik, hogy a város káoszba süllyed-e, vagy megőrzi a rend és a valóság látszatát. Egy izgalmas thriller a legendás Vampire: The Masquerade szerepjáték világában!

A Vampire: The Masquerade – Swansong már kapható! Szerezd meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S vagy Nintendo Switch konzolokra. Merülj el te is ebben a sötét univerzumban, és hozd meg a döntést Boston és a vámpírok jövőjéről.



További tartalom betöltése.