img

Megjelent a Valkyrie Elysium

Mentsd meg Asgardot a pusztulástól a Valkyrie Elysium játékban, amely már elérhető PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra!

A rendkívül népszerű Valkyrie Profile sorozat 1999 óta bűvöli el különleges világával a játékosokat, elsősorban PlayStation konzolokon, így nem meglepő, hogy a ma megjelent új epizód, a Valkyrie Elysium is erre a platformra érkezett. A Square-Enix játéka egy látványos „hack n slash”, vagyis kaszabolós akciójáték RPG elemekkel, mély történettel, és hihetetlen helyszínekkel, melyek az északi mitológia gazdag világából merítenek. A sorozat Valkyrie Lenneth történetét és küldetését követi nyomon, melyben igyekszik megmenteni Asgardot a pusztulástól. Ebben a legújabb részben Odin, a Mindenek Atyja kénytelen a világ sorsát egy új Valkűr kezébe helyezni.

Használj különféle fegyvereket, különleges képességeket, és látványos kivégző mozdulatokat, amelyekkel a leghatalmasabb ellenségeket is legyőzheted. A cél egyértelmű: meg kell akadályozni a Ragnarököt, a világok pusztulását. A Valkyrie Elysium gyönyörű grafikája egy összeomlani készülő világba kalauzol el, a háttérzenékről pedig Motoi Sakuraba zeneszerző (Valkyrie, Tales of, Star Ocean sorozatok) gondoskodik, hogy a látvány mellett a zenei hangulat is mindig a tetőfokán legyen.

PlayStation 5 konzolon természetesen még magasabb minőségben játszható a kaland, nagyobb felbontás, 60 fps képfrissítés és magasabb grafikai beállítások mellett. A gyors, látványos harcok, a mély karakterfejlesztés és a változatos, izgalmas főellenségek garantáltan elkápráztatják az akciójátékok rajongóit.

A Valkyrie Elysium már kapható! Válaszd PS4 vagy PS5 konzolra, és keresd a játékot üzleteinkben, vagy rendeld meg néhány kattintással webáruházunkból.



További tartalom betöltése.