img

Megjelent a Team Sonic Racing

Sonic a Sündisznó és barátai újra száguldanak, mert megérkezett a Sega és a Sumo Digital legújabb versenyes játéka, a Team Sonic Racing PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is!

A színes, jó hangulatú versenyes játékok kedvelői örülhetnek! A 2012-es, nagysikerű Sonic & All-Stars Racing Transformed után ismét a volán mögé pattannak kedvenc Sega hőseink, hogy újból összemérjék tudásukat a versenypályán. Igaz, ezúttal ennél többre lesz szükségük, a sebesség mellett a csapatmunka is komoly hangsúlyt kap a Team Sonic Racing játékban.

A brit Sumo Digital által fejlesztett, vadonatúj játékban a karakterek háromfős csapatokra oszlanak. A csapattagok feladata, hogy verseny közben segítsék egymást. Nem az győz, aki első helyen ér célba, hanem akinek a csapata a legjobb helyezéseket éri el a futam végén. Számos ilyen „csapatmozdulatra” nyílik lehetőség, ha pedig jól alakulnak a dolgok, megnyílik az Ultimate képesség, amivel a csapat mindhárom tagja ideiglenesen sérthetetlenné válik, és átgázolhat a mezőnyön!

A Sonic univerzum legismertebb szereplői mind felbukkannak az új játékban. Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Big the Cat, Shadow, Rogue és persze Dr. Robotnik sem tétlenkedik, hiszen ő mindig rosszban sántikál. A változatos pályákon felvehető fegyverekkel és bónuszokkal járhatsz túl az ellenfelek eszén, vagy akadályozhatod a versenyüket, míg az összegyűjtött aranygyűrűkből fejlesztéseket vehetsz az autókra! Még több sebesség, még jobb irányíthatóság, vagy még nagyobb erő kell? Gyűjtögess, nyiss meg új fejlesztéseket, sőt még a versenyautók színét is megváltoztathatod!

A Team Sonic Racing játékkal visszatér a jó hangulatú, izgalmas versenyzés a nappaliba. Élvezd a tartalmas egyjátékos kampányt, vagy küzdj meg más játékosokkal akár osztott képernyős helyi, akár online multiplayer módokban. Ez a látványos produkció minden játékosnak remek szórakozást kínál! Szerezd meg május 21-től PS4-re, Xbox One-ra vagy Nintendo Switch-re. Vár a kockás zászló!



További tartalom betöltése.