img

Megjelent a Synth Riders

Vedd fel a PlayStation VR headsetet, és mozogj a zene ritmusára a Synth Riders játékkal! Végre elérhető az egyik legjobb, zenés VR program.

Ideje felpattanni a kanapéról, és mozogni egy jót a legjobb zenék ütemére a Synth Ridersben! Ebben a szuperlátványos, virtuális valóságra optimalizált zenés játékban az a feladatod, hogy a zene dallamára és ritmusára megjelenő labdákat elkapd a két kezeddel, miközben lenyűgöző világokban száguldasz. A Synth Riders egyesíti a PlayStation VR legjobb előnyeit: a sima, látványos grafikát, a fantasztikus térbeli élményt és az ütős hangzást.

A Synth Riders játékmenete az egész testet megmozgatja ismétlődő, unalmas mozdulatok nélkül. A zenék rabul ejtenek, miközben próbálod elkapni a feléd száguldó labdákat, eközben pedig egészséges gyakorlatokat végzel minden izmoddal. Próbáld ki, garantáltan rákapsz az ízére! Élvezz 55 zeneszámot olyan előadóktól, mint a The Offspring, Muse és sokan mások, és válassz több, mint 30 letölthető dalcsomag közül, amelyekkel tovább bővítheted az élményt.

A Synth Riders nem véletlenül aratott óriási sikert a játékosok és a kritikusok között egyaránt. Egyszerű, mégis addiktív játékmenetével, fantasztikus látványvilágával és zenei anyagával a jelenlegi egyik legjobb VR élmény, amely mostantól PlayStation konzolokon is vár!

Szerezd meg a Synth Riderst a mai naptól PS4-re és PS5-re, és lépj be a zene új világába!



További tartalom betöltése.