img

Megjelent a Spider-Man

A mai naptól elérhető a 2018-as ősz legnagyobb PS4 exkluzív játéka, a Marvel’s Spider-Man!

Pókember eddigi legnagyobb videojátékos kalandjába vethetik bele magukat azok, akik megvásárolják az Insomniac Games által fejlesztett, és a Sony által kiadott új PS4 exkluzív játékot, a Spider-Mant. Ez a nyílt világú akciójáték újradefiniálja a szuperhősös alkotásokat, és filmszerű grafikájával új mércét állít fel a műfajban. New York utcáin még sosem volt ennyire jó „lógni”!

Peter Parker szeretett városában persze nincs béke, sőt, kitör a káosz, miután Mister Negative hathatós segítségének köszönhetően több gonosztevő is kiszabadul a legbiztonságosabbnak hitt börtönből. Új bűnbanda veszi át az irányítást a város felett, és csak egyvalaki, maga Pókember akadályozhatja meg a teljes összeomlást. A bűnüldözés mellett azért más dolga is akad, a város lakóinak kell segítenie különböző mellékküldetések során, és kisebb bűncselekményeket is meg kell akadályoznia. Parker tehát nem fog unatkozni, de ahogy mindent, ezt is remek humorral és szuperképességeivel kezeli.

Az Insomniac Games mestere a nyílt világú játékoknak, és erről a Spider-Man is kiváló tanúbizonyságot tesz. Pókembernek számos hálószövő képesség áll rendelkezésére, többek között csapdába csalhatja, begubózhatja, vagy egyszerűen a falakhoz ragaszthatja ellenfeleit. Közelharcban pedig nincs párja, és ezt a játék egy kiváló, kombókra építő harcrendszerrel adja vissza. A történet sem szorul háttérbe: filmszerű átvezető animációk keretében láthatjuk a lélegzetelállító, már-már teljesen fotorealisztikus eseményeket, amik a mozifilm képi világával vetekszenek.

A kritikusok is egyetértenek abban, hogy ez minden idők legjobb Pókember-játéka, és túlzás nélkül az idei ősz legkomolyabb PS4 exkluzív alkotása. A játék jó ok lehet egy konzol vásárlására is, éppen ezért egyedi gépcsomagok is megjelentek vele együtt. Természetesen mindet megtaláljátok üzleteinkben és weboldalunkon is!



További tartalom betöltése.