img

Megjelent a Sniper Elite 5

Térj vissza a második világháborús harcmezőkre a Sniper Elite 5-ben, és számolj le a legveszélyesebb ellenségekkel új küldetések során!

A mai naptól kapható a Sniper Elite 5, a Rebellion nagysikerű második világháborús játéksorozatának legújabb része. Még szebb látvánnyal, taktikusabb harcokkal és továbbfejlesztett mesterlövész játékmenettel és fizikával ez az eddigi legnagyobb és legélethűbb Sniper Elite játék. Harcolj az eddigi legrealisztikusabb térképeken, melyeket valódi helyszínek alapján, fotogrammetriával állítottak elő, így valóban úgy érezheted magad, mintha ott lennél Franciaországban, 1944-ben!

A történet szerint, miután az amerikai haditengerészet meggyengíti a németek atlanti erődítményrendszerét, az elit mesterlövész, Karl Fairburne kapcsolatba lép a helyi francia ellenállással. Hamarosan felfedeznek egy titkos náci projektet, amely a háború idő előtti befejezésével fenyeget, mielőtt a szövetségesek partra szállhatnának. Csak rajtad múlik, hogy megakadályozd ennek a szuperfegyvernek a kifejlesztését!

Minden küldetés más – játssz egyedül, vagy egy barátoddal együtt a kooperatív módban! Likvidálj több célpontot is a hatalmas, lenyűgöző tájakon. Fejleszd fegyvereidet új távcsövekkel, tárakkal és egyéb alkatrészekkel. Új mozdulatok segítségével több helyre juthatsz el, mint korábban bármikor. Foglald el a legjobb pozíciót, és lődd ki a célpontokat észrevétlenül! Ebben segít a továbbfejlesztett „kill cam”, amely még látványosabb jeleneteket produkál. A kampány még több újdonságot kínál, hiszen akár beugorhatsz valaki más játékába is (vagy ők a tiédbe), és így két mesterlövész vadászhat egymásra egy halálos macska-egér játékban. Ha pedig a kampány már nem elég, irány az online 16 fős PvP multiplayer, vagy a 4 fős túlélő mód, amelyben ellenfelek hullámaival kell leszámolnotok.

A Sniper Elite 5 minden eddiginél szebb, élethűbb és tartalmasabb szórakozást kínál, a sorozat rajongóin kívül az újonc játékosoknak is, köszönhetően a szabadon beállítható nehézségnek és más kisegítő lehetőségeknek. Szállj be te is a virtuális háborúba, és mentsd meg a világot a legjobb mesterlövészként! A játék már kapható PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra.



További tartalom betöltése.