img

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider

Vár a legveszélyesebb kaland! Lara Croft eredettörténetének záróepizódja mától kapható PS4-re és Xbox One-ra.

A 2013-ban újjáélesztett Tomb Raider, majd a két évvel később érkező folytatás, a Rise of the Tomb Raider alapjaira építve az Eidos Montreal elkészítette Lara Croft eredettörténetének végső felvonását. A Shadow of the Tomb Raider emeli a tétet, és már nem csak a túlélés vagy a Trinity szervezet megállítása, hanem az egész világ megmentése múlik a híres kalandornőn.

Míg az első részben azt láttuk, hogyan válik a fiatal és naiv lány valódi túlélővé, majd túlélőből harcossá, addig a Shadow of the Tomb Raider főhőse már egy igazi ragadozó, a dzsungel félelmetes vadásza, aki nem riad vissza semmitől. Talán épp ez sodorja bajba is – Lara Croft a játék elején önmaga idéz elő olyan katasztrófát, amire még ő sem számított. A kalandjátékban be kell járnunk Peru elveszett városait és sűrű esőerdejét, és végére kell járnunk egy rejtélynek, ami akár a ma ismert világ pusztulásához is vezethet.

A Shadow of the Tomb Raider nemcsak szebb, hanem tartalmasabb is elődeinél. A hosszú, filmszerű kampányt kevesebb harc, és még több felfedeznivaló tarkítja, halálos sírok, logikai feladványok és mellékküldetések formájában, amelyeket a városokban vehetünk fel. Lara képességei is fokozatosan fejlődnek, a tűzharc, a lopakodás, a csendes gyilkolás, de a kincskeresés mesterévé is válik a játék folyamán. Aki kedvelte az előző részeket, annak a Shadow of the Tomb Raider is örökre szóló élményt nyújt!

Az Eidos Montreal, a Crystal Dynamics és a Square-Enix együttműködésében készült szuperprodukció szeptember 14-től érhető el PS4 és Xbox One platformokra. A játék kihasználja az erősebb konzolok, így a PS4 Pro és az Xbox One X extra erejét, nagyobb felbontásban és simább képfrissítéssel is élvezhető a kaland. Ha még nincs aktuális konzolod, akkor ez jó alkalom lehet a beugrásra, hiszen a Shadow of the Tomb Raider többféle Xbox One S és Xbox One X gépcsomagban is kapható!

Ez lesz Lara Croft végső harca? Reméljük, nem, de ez csak rajta múlik!



További tartalom betöltése.