img

Megjelent a Sea of Thieves

Tengerre szállhatunk és vitorlát bonthatunk, mert mától elérhető a Rare legújabb játéka, az Xbox exkluzív Sea of Thieves!

Három évvel ezelőtt jelentette be a Microsoft, hogy a legendás brit fejlesztőcsapat, a Rare új játékon dolgozik. Sokat kellett rá várnunk, de a Sea of Thieves végre megérkezett, az Xbox One-ra elérhető játék pedig egészen új multiplayer élménnyel kecsegtet. Kalózbőrbe bújhatunk, hogy kihajózzunk a veszélyek tengerére, kincseket keressünk, és elátkozott kapitányokat küldjünk át a másvilágra.

A Sea of Thieves egy belső nézetű akció-kalandjáték, amely egy nagy, megosztott világban játszódik, ahol mindenki együtt hajózhat. Egyedül, vagy négyfős csapatokban is nekivághatunk a kalandnak, a játékosok szabadon együttműködhetnek, vagy éppen megtámadhatják, kirabolhatják egymást – hiszen ez a Tolvajok Tengere! Kalózként három frakció küldetéseit teljesíthetjük, akik más-más feladatokat adnak. A feladatok teljesítése után pénzt kapunk, amit később különleges ruhákra, vagy hajónk díszítésére költhetünk el.

Végül, ha elég ügyesek és kitartóak vagyunk, igazi kalóz legendává válhatunk, aki rettegett hajójával a tengereket járja, és mind újabb kalandokat keres. A küldetések mellett közösségi események, hatalmas csontváz-erődök is várják a bátor tengerészeket, amik több játékos együttműködését mesés kincsekkel jutalmazzák. A szigeteken ezen kívül palackba zárt üzeneteket, kincses térképeket találhatunk, a tengeren hajózva pedig hatalmas viharokba kerülhetünk, amik megtépázzák még a legerősebb hajókat is!

A Sea of Thieves mától kapható Xbox One-ra! Aki Xbox One X-en játszik, az még szebb látványban gyönyörködhet natív 4K felbontásban, és persze együtt lehet játszani azokkal is, akik Windows 10 PC-ről szálltak tengerre. A játék kihasználja az Xbox One platform minden előnyét, ezzel nemcsak egy csodálatos, új világba kalauzol, de olyan multiplayer élményt nyújt, amit csak nagyon ritkán élhetünk át.

Ideje hát felvonni a horgonyt, mindenkinek jó szelet a Tolvajok Tengerén!



További tartalom betöltése.