Rendelj 10.000 Ft felett és kérd a csomagod Foxpost csomagautomatába INGYEN!

img

Megjelent a Resident Evil Village Gold Edition

Most még teljesebb formában élheted át a Resident Evil Village kalandját, külső kameranézettel és vadonatúj tartalmakkal! Már kapható.

A Resident Evil Village, vagyis a Capcom túlélő-horror sorozatának nyolcadik fő felvonása egy rémisztő és emlékezetes kalandra hívott mindenkit egy elhagyatott faluba, és egy gyönyörű, de terrorral teli kastélyba. A játék egyaránt elnyerte a játékosok és a kritikusok tetszését, a japán kiadó pedig igyekszik kihasználni a sikert, és még több tartalommal és lehetőséggel várja a kaland szerelmeseit. Ez a Resident Evil Village Gold Edition, amely nem pusztán egy új kiadás, hanem tele van új tartalmakkal, játékmódokkal és lehetőségekkel.

Évekkel a Resident Evil 7: Biohazard tragikus eseményei után Ethan Winters új életet kezdett feleségével, Miával, és végre békében élhet, maga mögött hagyva a múltat. Hamarosan azonban Chris Redfield, a korábbi Resident Evil történetek egyik főszereplője zavarja meg az életüket. A zavarodott Ethan egy új és borzalmas rémálom kellős közepébe csöppen, ahol válaszokat kell találnia az események kiváltó okaira. Ez minden szempontból a túlélő horror játékok új generációja, rémisztően élethű látvánnyal, és soha nem látott megoldásokkal.

A Resident Evil Village Gold Edition három fantasztikus újítással emeli még magasabbra a legendás kaland minőségét! A külső nézetnek köszönhetően új perspektívából élheted át a történetet, a klasszikus, a főhős válla fölé helyezett kameraállásból! A The Mercenaries: Additional Orders játékmódban új pályák és új játszható karakterek várnak: Chris Redfield, Karl Heisenberg és maga Alcina Dimitrescu! Végül egy új fejezetet is átélhetsz a Shadows of Rose kiegészítővel, amely 16 évvel a fő játék eseményei után, Rosemary Winters rémisztő történetét követi nyomon egy új, rejtélyes világban.

A Resident Evil Village Gold Edition már kapható! Keresd üzleteinkben és webáruházunkban PS4, PS5 és Xbox platformokra. Lépj be újra ebbe az emlékezetes világba, és éld át a kalandot új szemszögből!További tartalom betöltése.