img

Megjelent a Resident Evil Village

Éld át a túlélő-horror műfaj új szintjét a Resident Evil Village játékkal! A Capcom új produkciója már kapható.

Hosszú várakozás, és több, játszható demó előzte meg a Resident Evil Village érkezését. A legendás horror sorozat nyolcadik fő epizódja a hetedik rész eseményeit folytatja, ám látványban és lehetőségeiben már a következő generációt képviseli. A Capcom kipróbált és bizonyított grafikus motorja, az RE Engine soha nem látott minőségű látványt és animációkat kínál, így ez a Resident Evil semmihez sem fogható, amit eddig tapasztaltunk.

A történet főszereplője a hetedik részben megismert Ethan Winters, aki párjával és kislányával keresi a békés életet, ám a múltja egy isten háta mögötti faluban is utoléri. Felbukkan Chris Redfield, aki ezúttal negatív szerepben jelenik meg, és elrabolja Ethan kislányát. Ahhoz, hogy megmentse, borzalmas rejtélyeket kell feltárnia, meg kell barátkoznia a falu ijesztő lakóival, és be kell merészkednie a határban magasodó, vészjósló kastélyba, amit egy vámpírhölgy és lányai uralnak. Feszültség és életveszély vár minden sarkon ebben a szuperlátványos, belső nézetes horrorjátékban.

Két, teljesen eltérő, szabadon felfedezhető helyszínével, rengeteg rejtéllyel és halálos ellenfelekkel a Resident Evil Village egy tartalmas és ígéretes kaland, amit a horror műfaj kedvelőinek egyszerűen nem szabad kihagyni. A játék az újgenerációs konzolok képességeit is kihasználja, még szebb látvánnyal és simább képfrissítéssel a még letaglózóbb élmény érdekében.

A Resident Evil Village már kapható! Keresd üzleteinkben és webáruházunkban, és szerezd meg még ma PS4-re, PS5-re vagy Xbox konzolokra!



További tartalom betöltése.