img

Megjelent a Resident Evil 2 Remake

A túlélő-horror műfaj rajongói számára ez piros betűs ünnepnap: megjelent a Resident Evil 2 felújított változata PC, PS4 és Xbox One platformokra!

1998-ban a videojátékos világ egy emberként csodálkozott rá a Resident Evil 2 zsenialitására. A játék fejlesztője, a Capcom új szintre emelte a rettegést, a történetmesélést és a hangulatkeltést. Az első rész sikerét a második messze felülmúlta, két új főszereplőt, elágazó történetet és számos más újdonságot mutatott be. A legendás játék most visszatért, méghozzá teljes mértékben felújított változatban.

A Resident Evil 2 az első rész eseményei után játszódik, miután Raccoon City-ben elszabadult a zombi apokalipszis. Claire Redfield egy kezdő rendőr, Leon S. Kennedy oldalán a városba érkezik, hogy eltűnt bátyja után kutasson. Azonban mindketten belekerülnek életük legrémisztőbb kalandjába. A Raccoon City rendőrőrsön kell megtalálniuk a rejtélyek kulcsát, kideríteniük, mi folyik itt, közben a saját életük is a tét.

A Resident Evil 2 Remake a modern konzolok számára készült. A korábbi, rögzített kameranézetet váll feletti nézet váltja, így valóban ott érezhetjük magunkat az akció közepén! Részletesen kidolgozott karakterek, fotorealisztikus helyszínek és lenyűgöző fény-árnyék hatások teszik a jeleneteket még félelmetesebbé. Mindezt az erősebb konzolokon (PS4 Pro, Xbox One X) nagyobb felbontásban és simább képfrissítéssel is élvezhetjük!

A legendás túlélő-horror új kiadása január 25-től kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ne hagyd ki a játéktörténelem egyik legnagyobb hatású alkotását, lépj be a Raccoon City rendőrség kapuján, és éld át minden idők egyik legjobb történetét!



További tartalom betöltése.