img

Megjelent a Ratchet & Clank: Rift Apart

Az idei nyár leglátványosabb kalandja megérkezett! A Sony és az Insomniac Games legújabb produkciója, a Ratchet & Clank: Rift Apart interdimenzionális kalandokra csábít!

Megjelent a PlayStation és az Insomniac Games legújabb PS5 exkluzív játéka, a Ratchet & Clank: Rift Apart, amely nemcsak az idei nyár leglátványosabb játéka, de teljes magyar felirattal is élvezhető! Csatlakozz a legendás pároshoz, és kalandozz lenyűgöző tájakon, ugorj át a dimenziókapukon, és lépj át egyik világból a másikba egyetlen pillanat alatt!

A Ratchet & Clank: Rift Apart története valóban egy világokon átívelő sztori. A közkedvelt duónak ezúttal tényleg minden tudására szüksége lesz, mert a legújabb gonosztevő szó szerint egy másik valóságból érkezik. Ez a gonosz gépszörny minden dimenziót igyekszik elfoglalni, ráadásul közben a világok közötti átjárók épségét is veszélyezteti. Nincs más hátra, mint leporolni a jól ismert fegyvereket, és nekiindulni az eddigi legnagyobb Ratchet küldetésnek!

A legújabb Ratchet & Clank játék teljes mértékben kihasználja a PS5 konzol képességeit, soha nem látott, animációs filmeket megszégyenítő grafikával. Élvezd a kalandot 4K felbontással, raytracing fényhatásokkal és árnyékokkal, akár 60 fps képfrissítés mellett is! A játékipar valaha készült legszebb grafikája mellett a PS5 villámgyors SSD-je is fontos szerepet kap, hiszen csak ennek köszönhető, hogy a játék pályái között egyetlen pillanat alatt lehet átlépni. Ilyenre még soha nem volt példa a videójátékok történelmében!

A Ratchet & Clank: Rift Apart már kapható PS5-re. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban, és vesd bele magad a nyár legnagyobb kalandjába, magyar felirattal!



További tartalom betöltése.