img

Megjelent a Pure Farming 2018

A bölcs ember nem többet dolgozik, hanem okosabban. Ezt most mi is bebizonyíthatjuk a Pure Farming 2018 játékban!

Az elmúlt években fokozatosan egyre népszerűbbek a gazdálkodó játékok, így konzolokra is egyre több ilyen cím jelenik meg. A stílus legújabb darabja a Pure Farming 2018, az Ice Flames és a Techland Publishing új alkotása, amely több szempontból is érdekes lehet a játékosok számára. Nemcsak új játékmódjai és valódi gépei, eszközei miatt, hanem azért is, mert most először minden platformon magyar nyelven érhető el!

A Pure Farming 2018-ban három játékmód áll rendelkezésre, melyek a kezdő és haladó játékosok számára is tartogatnak érdekességet és kihívást. A My First Farm (Az Első Farmom) játékmód az újoncoknak lehet jó választás, ez fokozatosan vezet be a gazdálkodás, az állattenyésztés és a földművelés rejtelmeibe. A Free Farming módban szabadon építhetünk gazdaságot a világ több pontján, és csak rajtunk áll, hogy milyen sokra visszük, megkötések nélkül. Végül, akinek nincs sok ideje játszani, az a Farming Challenges (Farm Kihívások) módnak örülhet, hiszen itt rövid feladatokat kapunk, amik változatos kihívást jelentenek, és nem igényelnek több órányi belemélyedést.

Szerencsére tartalomban sincs hiány. Négy országban verhetünk tanyát: Olaszország, Kolumbia, Japán és az Egyesült Államok vidékén indíthatunk farmot, illetve aki előrendelte a játékot, ajándékba kap mellé egy Németország DLC-t is! A különböző országok eltérő terepet és klímát jelentenek, így az általuk nyújtott kihívás is változó.

Farmunkat valódi gépekkel és eszközökkel vezethetjük. A Pure Farming 2018-ban a legmodernebb, teljes részletességgel kidolgozott járművek találhatók, licenszelt, valódi márkákkal. Traktorok, kombájnok, teherautók és kiegészítők széles palettájából lehet válogatni, a modern grafikus motornak hála pedig tényleg úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk kint a természetben. Az élményt csak tetézik a dinamikus napszakok, az időjárás és az évszakok, mindezt pedig magyar nyelven is élvezhetjük PC, PS4 és Xbox One gépeken is!

A Pure Farming 2018 egy egyre népszerűbb műfaj legújabb és egyik legjobb képviselője, ami bátran ajánlható nemcsak a stílus kedvelőinek, de mindenkinek, aki különlegességre, új kihívásokra vágyik. A játék március 13-tól kapható üzleteinkben!



További tartalom betöltése.