img

Megjelent a Project Cars 3

Kezdetét veszi a végső autóversenyzős utazás! A mai naptól elérhető a Project Cars 3, a Slightly Mad Studios népszerű autós sorozatának legújabb része.

Visszatért a sokak által kedvelt, élethű autós sorozat, a Project Cars 3. A brit Slightly Mad Studios által fejlesztett játék az elmúlt években komoly hírnevet szerzett magának élethűségével és változatosságával. A fejlesztők ezt most új szintre emelik: a Project Cars 3-ban még több versenypálya, és tuningolható autók várnak, így az egyszerű utcai kocsiktól a legvadabb versenygépekig eljuthatsz az újratervezett karrier módban.

Ebben a nagyszabású produkcióban több, mint 200 autó vár megszelídítésre, a közúti sportkocsiktól a túraautókon és GT prototípusokon át a nyitott kerekű gépekig. Az új karrier mód mindenkinek tökéletes szórakozást nyújt, kezdő versenyzőktől a haladókig. Kapcsold be a vezetési segítségeket tetszés szerint, érj el egyre jobb eredményeket, és szerezz csillagokat az előrehaladáshoz. Versenyezz a legszebb városokban vagy a világ leghíresebb pályáin, és élvezd a Project Cars sorozatra jellemző gyönyörű grafikát és élethű fizikát. Ez az autós játék sok órányi szórakozást nyújt. Ha pedig nem akarsz egyedül játszani, akkor száguldj online, vagy iratkozz fel a világranglistákra az időszakos események egyikében.

A Project Cars 3 augusztus 28-tól kapható. Szerezd meg PS4-re vagy Xbox One-ra, és indítsd be a karriered! A piros lámpák kialszanak, a motorok felbőgnek, a rajtrács csak téged vár!



További tartalom betöltése.