img

Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown

Megérkezett az év első nagy dobása a Ubisoft jóvoltából! Fedezd fel Perzsiát egy lenyűgöző Metroidvania akciójáték formájában!

A Prince of Persia rajongók legnagyobb örömére a Ubisoft hosszas szünet után végre újjáélesztette a legendás sorozatot. A The Lost Crown alcímű, vadonatúj játékban nem Perzsia hercegét, hanem egy Sargon nevű hőst, egy Halhatatlan harcost irányíthatsz, aki épp a herceg kiszabadításáért küzd szörnyekkel és más veszélyekkel. A csodálatos látványvilágú, 2D-s játékmenetű „metroidvania” mögött a Rayman Legends díjnyertes alkotói állnak.

Manipuláld az időt, használd harci és ügyességi képességeidet halálos kombók létrehozásához, és győzd le az idő által megfertőzött ellenfeleket és mitológiai lényeket. Ez a megkapó stílusú akció-kalandjáték gyönyörű helyszínekkel, animációkkal és tűpontos irányítással éleszti újjá a Prince of Persia sorozat legjobb elemeit.

Fedezd fel ezt az elátkozott, mégis lenyűgöző perzsa világot, amely tele van hatalmas nevezetességekkel, változatos környezetekkel, amelyekben mind egyedi veszélyek, kihívások és kincsek várnak. Egy vadonatúj, eredeti kampányban vehetsz részt, amelyben fő- és mellékküldetéseket teljesíthetsz, rejtett titkokat tárhatsz fel, logikai feladványokat oldhatsz meg, és elmerülhetsz a perzsa mitológia világában.

A Prince of Persia: The Lost Crown már kapható! Szerezd meg üzleteinkben vagy webáruházunkban PlayStation, Xbox vagy Switch konzolokra még ma, és merülj el egy izgalmas, akciódús új kalandban!



További tartalom betöltése.