img

Megjelent a Persona 5 Strikers

Újra akcióba lendülnek a Fantom Tolvajok, mert megjelent az Atlus legendás Persona sorozatának legújabb része, a Persona 5 Strikers!

Tovább folytatódik a nyugaton és hazánkban is egyre népszerűbb Persona sorozat a japán Atlus jóvoltából. A Persona 5 Strikers a 2016-ban megjelent sikercím, a Persona 5 folytatása, megújult harcrendszerrel, még őrültebb akciókkal, mély történettel és izgalmas szereplőgárdával.

Négy hónappal a Persona 5 eseményei után a főhős és Morgana visszatérnek Tokióba, hogy újra találkozzanak a Szívek Fantom Tolvajai csoport egykori tagjaival. Csakhamar kiderül azonban, hogy szó sincs békéről: egy különleges alkalmazásnak köszönhetően egy alternatív Tokióba kerülnek, amit az Árnyak uralnak, és ahol újra meg kell küzdeniük a szabadságukért, és a valódi világ megmentéséért.

A Persona 5 Strikers játékmenete különleges ötvözete a Koei-Tecmo Dynasty Warriors sorozatának, és az Atlus Persona szerepjátékainak. Mindkét sorozatból felbukkannak elemek, így a nagyszabású valós idejű akció találkozik a körökre osztott stratégiával. Ez az új megközelítés teszi izgalmassá az új epizódot, amely a látványos harcok mellett tartalmas és mély történetet is kínál, így hosszú órákon át élvezhetjük a Persona univerzum semmi máshoz nem hasonlítható, egyedi világát.

A Persona 5 Strikers február 23-tól kapható PS4-re és Nintendo Switch-re. Vásárold meg üzleteinkben vagy webáruházunkban, és ugorj fejest egy új, parádés kalandba!



További tartalom betöltése.