img

Megjelent a Need for Speed Heat

Versenyezz nappal, és tégy kockára mindent éjszaka a Need for Speed Heat-ben! A legendás sorozat legújabb része már kapható!

A rajongóknak két évet kellett rá várni, hogy a Need for Speed sorozat visszatérjen egy vadonatúj epizóddal. Az Electronic Arts, illetve a Rivals és Payback mögött álló Ghost Games új produkciója a Need for Speed Heat, amely egy játékban egyesíti a nappali és illegális éjszakai autóversenyek világát. Palm City, ez a csodás nagyváros az új játszótér, ahol hírnevet kell szerezned magadnak bármi áron. Készen állsz a kihívásra?

A Need for Speed Heat legnagyobb újdonsága, hogy játszató nappali és éjszakai környezetben is. Nappal hivatalos autóversenyeken indulhatsz, ahol közönség előtt mutathatod meg, mit tudsz. Ám igazi elismerést csak éjszaka szerezhetsz versenyzőtársaid körében. Az éj leple alatt illegális versenyeken indulhatsz, ahol még nagyobb a tét, hiszen a város rendőrei is el akarnak kapni. Minél magasabb a körözési szinted, annál komolyabb jutalmakra számíthatsz, viszont a rend őrei is annál több erőt vetnek be ellened!

Természetesen minden más megmaradt, amitől a Need for Speed sorozatot szeretni lehet. Fantasztikus autók volánja mögé pattanhatsz, amiket nemcsak vezethetsz, hanem kedved szerint testre is szabhatsz, rengeteg optikai tuninggal, motorfejlesztéssel és egyedi festésekkel. Mutasd meg a stílusodat az utcákon, akár egyedül, akár online multiplayerben nyomulsz!

A Need for Speed Heat november 8-tól kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az új rész minden tekintetben igyekszik túltenni elődein, és még szebb látvánnyal és akciókkal hozza vissza a sorozatra jellemző hangulatot. Taposs a gázba te is, és légy a város bajnoka!



További tartalom betöltése.