img

Megjelent a Metal Gear Survive

Visszatért a Metal Gear sorozat, egy soha nem látott mellékszállal. Az új epizód már megvásárolható PS4 és Xbox One platformokra!

Big Boss és Kazuhira Miller már sok kalandot átélt, de ilyet még biztosan nem: amikor az ellenség lerohanja a Mother Base-t, és őket az utolsó pillanatban evakuálni akarják, egy féreglyuk keletkezik, amin keresztül a két főszereplő egy alternatív univerzumba kerül. Ez önmagában még nem lenne akkora tragédia, csakhogy az új világot zombiszerű „teremtmények” uralják! A feladat innentől adott: túlélni, erőforrásokat szerezni, és mindent megtenni, hogy a katonákkal együtt visszajussunk az eredeti dimenziónkba!

A Metal Gear Survive tehát egy igen különleges élményt ad a sorozat rajongói számára – ez az első rész, amely a legendás Hideo Kojima nélkül, de a Konami új játéka ugyanúgy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, és az azt hajtó Fox Engine alapjaira épül. Egy nyílt világú, külső nézetes túlélő-lövöldözős játék, amely egyedül, vagy online kooperatív módban is játszható.

Hagyományos küldetések helyett ebben a játékban elsősorban a túlélésen van a hangsúly: a hullámokban támadó, egyre erősebb és kitartóbb ellenséget kell a másvilágra küldeni többféle fegyverrel, illetve a legendás Metal Gear robotok „volánjánál”.

A Metal Gear Survive már kapható! A játékot nagyon kedvező áron vásárolhatod meg PS4 és Xbox One konzolra. A játék PS4 Pro és Xbox One X támogatást is kapott, a még élesebb és simább képminőség érdekében!

Metal Gear Survive (PS4) – 10,500 Ft

Metal Gear Survive (Xbox One) – 10,500 Ft



További tartalom betöltése.